Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csináltassak orpiercinget?

Csináltassak orpiercinget?

Figyelt kérdés

Mert igazából szép arcom van, és félek hogy ezzel csak elcsúnyítanám, és igazából nagyon parázok a szúrástól, de az mellékes.Igazából most értem el azt, hogy ha belenézek a tükörbe akkor azt mondom hogy igenis szép vagyok. és félek hogy a pirszingtől már nem lennék önmagam... :S

szerintetek mi legyen?

2011. jan. 20. 23:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

...ez még nem jó. Várj addig amíg üresnek tűnik az arcod a piercing nélkül.

Az orrpiercing egyébként elég kommersz, nem gondolom hogy ennyire rá kéne parázni. Ha nem tetszik, kiszeded.

2011. jan. 20. 23:32
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
Ha azt gondolod ettől nem lennél önmagad, akkor mi itt a kérdés? Egyértelmű, hogy ne csináltass, ha nem is tetszene.
2011. jan. 20. 23:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, de kivetem, idegsített is már, és miután kivettem harmonikusabbanak éreztem az arcom....szebbnek
2011. jan. 21. 00:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi értelme csináltatnod... Örülj neki, hogy végre elégedett vagy magaddal. Mondjuk orrpiercingre soha nem beszélnélek rá, mert nekem nagyon közönséges benyomást kelt. Viszont ha mindenképp ki akarod próbálni, akkor csináltass. Szerencsére, ha meggondolod magad, bármikor kiveheted.

20L

2011. jan. 21. 06:46
 5/9 anonim válasza:
En mindíg is vágytam rá, és kb. 5 évembe tellett hogy megcsináltam!, de egyáltalán nem bántam meg, mai napig is szivesen nézegetem...és szerintem nekem is szép arcom van, de ez még érdekesebbé tette. Sokszor ha nincs idöm sminkre, akkor se olyan csupasz az arcom, van egy kis dísz rajta ami feldobja. Szerintem érdemes megcsinálni, azt ha nem tetszik bármikor eltávolítható!
2011. jan. 21. 14:02
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, perzse szeretném, különben nem kérdeznim :D

dehát majd még gondolkozom rajta

2011. jan. 21. 18:02
 7/9 anonim válasza:
szerintem ne csináltass, mert nem néz ki jól
2011. jan. 25. 18:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Figyelj, nekem tele van az arcom fémekkel, de a fentiekből azt tanácsolom, hogy ne csináltass. Tudod, én mindig akkor csináltam egyet-egyet, amikor úgy éreztem, hiányzik onnan valami.

Szóval, ha elégedett vagy az arcoddal, ne csináltass. Amúgy meg, vannak ilyen clipsek. Mármint, úgy néznek ki, mint a karika, de a gyakorlatban úgy működnek, mint a porcra rakós karikák.

2011. jan. 25. 20:09
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. jan. 28. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!