Ballagásra milyen műkörmöt csináltassak?
Első vagyok, gyorsabban elment, mint terveztem. :)
Szóval szerintem gusztustalanok, és nem valók ballagásra (sem). Ha mindenképp műkörmöt akarsz, akkor szerintem valami szép, igényes körmöt csináltass, pl mint amilyet linkeltem.
mandula, francia, gyűrűsujjon kis díszítéssel :) én ilyet csináltatnék, szép, visszafogott, de mégis mutatós. semmiképp ne csináltass túl csicsásat.
27/L
heheh, most látom az első is ilyet linkelt :D az szép
27/L
Szerintem ez is szép még:-) Olyan kis egyszerű, de szerintem sokkal jobban mutat mint az agyondíszített. :-)
Nekem az ilyen körmökről az ápoltság a tisztaság jut az eszembe:P
Leginkább semmilyet. Eleve nem értem a műkörmöt.. Jó, egy felnőtt nőn még oké, ha ízléses, de egy 14-15 éves kislánynak mégis mi a francnak?! Gondolom általános iskolás ballagás, mert a középsulisok már elballagtak. Ha nem bírod ki műköröm nélkül, akkor valami olyasmit csináltass, mint amit az előző hozzászóló linkelt.
(Nyugodtan lincseljetek meg és nézzetek hülyének, de akkor sem értem, hogy miért akarnak úgy kinézni, mint egy felnőtt nő.)
Szerintem elég, ha gél-lakkozást kérsz, vagy manikűrt. A műköröm csak tönkreteszi a körmeidet, és nagyon sokat fogsz vele szenvedni utána!
Egy szolid francia manikűr, díszített gyűrűsujjakkal szerintem ízléses (!) lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!