Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiú vagyok és szeretnék...

Fiú vagyok és szeretnék magamnak műkörmöt csináltatni a nyáriszünetre. Milyet csináltassak magamnak?

Figyelt kérdés
Annyi félét lehet már látni, de melyik a tartósabb és szebb?
2008. jún. 10. 09:59
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
42%
zseléset tudom ajánlani..strapabíró! bár a porcelán szebb! anyunak porcelán van,a bátyámnak pedig zselés műköröm
2008. jún. 11. 08:20
 12/42 anonim ***** válasza:
74%
francia hosszú hegyeset, és tetess bele RÓZSASZÍN porcelánvirágokat...ne, meg egy kis csillámot;)
2008. jún. 11. 15:29
 13/42 anonim válasza:
62%

Micsoda szégyen, hogy ma pl. a nők nadrágot hordanak... Na és emberi jogaik is lehetnek! Ezek után nem csoda, ha mindenféle deviancia irányába megy a világ.

Amúgy tényleg a zselés a jobb, de ne legyen túl hosszú vagy színes.

2008. jún. 12. 09:04
 14/42 anonim ***** válasza:
40%
figyi! van olyan körömstúdió, ahol a fiúkat is szívesen látják és legalább hasznos tanácsokkal látnak el.
2008. jún. 12. 12:52
 15/42 anonim ***** válasza:
82%

Műkörömöt ne szerintem.. Vanank dolgok, amik férfiasak, és vannak, amelyek nőiesek, a műköröm nőies...

Viszont ha csúnyák a körmeid, menj el simán manikűröztetni. Egyik ismerősöm körmös, és vannak férfi vendégei, akiknek lereszeli a körmét, lepolírozza, meg ilyenek, abszolut nem buzis, attól igényesnek fog látszani a kezed, de a műkörmöt felejtsd el.

2008. jún. 12. 16:35
 16/42 anonim ***** válasza:
82%

Én szerény véleményem szerint az tudom Neked javasolni, hogyha fiú vagy, annak érzed magad és azt is szeretnéd, hogy a környezeted és a veled kapcsolatba kerülő emberek is annak tartsanak, akkor HAGYD MEG A MŰKÖRMÖT A LÁNYOKNAK. Nem akarok olyan drasztikusakat beírni, hogy lődd tarkón magad, meg ilyenek, és elhiszem, hogy ma nagyon trendi ez a metroszexuális túlzásokbaesés, de sokkal inkább egy jól ápolt, hagyományos, normális férfikéz lenne az, ami megtestesítené azt, hogy férfi vagy, de nem az az ősmaszkulin, közhelyes "egy fokkal szebb az ördögnél" típus.

Még annyit, hogy én nagyon modern és haladó gondolkodásúnak tartom magamat, sokmindent elfogadok a változásokból, de ez a férfi smink, férfi műköröm, férfi harisnya stb stb annyira a nemi identitászavarral küzdő transzvesztitákra emlékeztet.

Elérendő cél, hogy közéjük soroljanak be?

Ne feledjük: az első benyomást embertársainkra a külsőnkkel tesszük.

2008. jún. 15. 06:48
 17/42 anonim válasza:
61%
Hülye buzi. Azé kell a nyáriszünetre, mert az iskolában féltél, hogy kiröhögnek. Szerintem még a jó édesanyád is kifog röhögni. Tényleg lassan kihalnak a férfiak...
2008. jún. 15. 09:24
 18/42 anonim ***** válasza:
39%
Tajgetosz, könyörgöm, vezessék már be :(
2008. jún. 15. 11:12
 19/42 anonim ***** válasza:
65%
beteg hülyegyerek....szoknyát,epilátort meg szempillaspirált ne vegyek neked?anyád hol van h nem veszi észre h majomkodsz?
2008. jún. 15. 20:26
 20/42 anonim ***** válasza:
69%
Ha buzi vagy akkor pirosat, ha nem, akkor menj inkább úszni vagy focizni, az jobban bejön a lányoknak.Nekem már van egy fiam, de majd ha egyszer műkörömmel jön haza, hát gyorsan összecsomagolom a cuccát az biztos.
2008. jún. 17. 13:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!