Fiú vagyok és szeretnék magamnak műkörmöt csináltatni a nyáriszünetre. Milyet csináltassak magamnak?
Micsoda szégyen, hogy ma pl. a nők nadrágot hordanak... Na és emberi jogaik is lehetnek! Ezek után nem csoda, ha mindenféle deviancia irányába megy a világ.
Amúgy tényleg a zselés a jobb, de ne legyen túl hosszú vagy színes.
Műkörömöt ne szerintem.. Vanank dolgok, amik férfiasak, és vannak, amelyek nőiesek, a műköröm nőies...
Viszont ha csúnyák a körmeid, menj el simán manikűröztetni. Egyik ismerősöm körmös, és vannak férfi vendégei, akiknek lereszeli a körmét, lepolírozza, meg ilyenek, abszolut nem buzis, attól igényesnek fog látszani a kezed, de a műkörmöt felejtsd el.
Én szerény véleményem szerint az tudom Neked javasolni, hogyha fiú vagy, annak érzed magad és azt is szeretnéd, hogy a környezeted és a veled kapcsolatba kerülő emberek is annak tartsanak, akkor HAGYD MEG A MŰKÖRMÖT A LÁNYOKNAK. Nem akarok olyan drasztikusakat beírni, hogy lődd tarkón magad, meg ilyenek, és elhiszem, hogy ma nagyon trendi ez a metroszexuális túlzásokbaesés, de sokkal inkább egy jól ápolt, hagyományos, normális férfikéz lenne az, ami megtestesítené azt, hogy férfi vagy, de nem az az ősmaszkulin, közhelyes "egy fokkal szebb az ördögnél" típus.
Még annyit, hogy én nagyon modern és haladó gondolkodásúnak tartom magamat, sokmindent elfogadok a változásokból, de ez a férfi smink, férfi műköröm, férfi harisnya stb stb annyira a nemi identitászavarral küzdő transzvesztitákra emlékeztet.
Elérendő cél, hogy közéjük soroljanak be?
Ne feledjük: az első benyomást embertársainkra a külsőnkkel tesszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!