Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiú vagyok és szeretnék...

Fiú vagyok és szeretnék magamnak műkörmöt csináltatni a nyáriszünetre. Milyet csináltassak magamnak?

Figyelt kérdés
Annyi félét lehet már látni, de melyik a tartósabb és szebb?
2008. jún. 10. 09:59
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
61%
az a fasza, magyarország süllyedhet még mélyebbre ?
2008. jún. 18. 10:54
 22/42 anonim ***** válasza:
45%
szerintem a zselé az nagyon szar. a porcelán a király csak a körmösök szarul rakják feel, nem reszelik ki rendesen és azért potyog. de a porcelán nagyon király, ha jól van felrakva. nehéz lesz olyat találnod aki rendesen felrakja a porcelánt, mert mostanában a zselé a divat (mert az egy majom is fel tudja rakni)
2008. jún. 18. 23:36
 23/42 anonim ***** válasza:
25%
egyébként ti valamit félreértetek, nem az volt a kérdés, hogy jaj buzi vagyok, mi a véleményetek róla, hanem az hogy milyen körmei legyenek
2008. jún. 18. 23:39
 24/42 anonim ***** válasza:
66%
de nagyon gáz a gyerek...
2008. jún. 19. 09:55
 25/42 anonim ***** válasza:
32%

háT Lehet,.hogy jobb a zselé...csak ha nem akardo, hogy anyuci jól seggbe rugdosson közvetlen a haverjaid után, szerintem inkább felejtsd el.vagy ne menj emberek közé.nagyon kiközösítenének..hidd el.én sem írok olyanokat,hogy lődd tarkóba magad,csak jót akarok Neked.:)

de ha meg is cisnáltatod, remélem nem lesz bajod:O

2008. júl. 1. 19:14
 26/42 anonim válasza:
27%
Fiúk is nyugodtan csináltatnak műkörmöt, semmi rossz nincs benne. Én a belvárosban dolgozom műkörmösként és már hét fiú jár hozzám műkörmöt csináltatni, hozzá teszem házasok és gyerekek is vannak, tehát semmi rosszat nem látok benne, nyugodtan csináltathatsz te is magadnak, én a tipest jobban szeretem, ennyi...
2008. júl. 10. 12:31
 27/42 anonim ***** válasza:
75%
egy normális férfias férfi nem rohangál buzis műkörmökkel!!!ha a pasim hazajönne kis karmocskákkal,először hánynék és utána kihajítanám...
2008. júl. 10. 12:33
 28/42 anonim ***** válasza:
22%
Egy egyszerű műköröm szépen állhat fiúknak is!
2008. aug. 7. 08:57
 29/42 anonim ***** válasza:
77%

Én csak arra lennék kiváncsi, hogy kinek tetszik ez a sok ferdehajlamú kisfiú. Mindegyik azt állitja, hogy van barátnöje és nem homokos, de én ezt nem tudom mire vélni, hogy már ugy akarnak kinézni mint a lányok. Lassan már a fiúk szoknyában és szemfestékkel fognak születni... Mi lesz velünk, csajokkal? :(

Morena

2008. aug. 17. 11:51
 30/42 anonim ***** válasza:
80%
szia!én csak szeretném megtudni,hogy miért?és miért csak a nyári szünetre?:)
2008. szept. 2. 12:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!