Miért nem működik nekem ez a körömfestési módszer?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=OO3NO29L50U
az első csepp még kb ugyanígy szétment, volt h a második is, de utána már csak megmaradt egy pötty a víz közebén, nem csinált ilyen gyűrűket. mi lehet a gond?
2013. febr. 21. 16:16
1/4 anonim válasza:
Ez nem valami speckó víz? Vagy Te is azt használtál?
2/4 anonim válasza:
Én is pont így jártam először! De aztán nekem úgy lett jó , hogy langyos vízben, és nem mindegy milyen fajta körömlakkal csinálod. Nagyon folyós fajtának kell lennie, mert úgy jobb elterül.(pl az avon , sissi, oriflame.. ezek nekem jók voltak)
3/4 anonim válasza:
A körömlakk típusától függ leginkább.
Régebben, amikor még volt türelmem pepecselni, szobahőmérsékletű vízzel készítettem, úgy jó volt. Ha egyik lakkoddal se jön össze, beszerezhetsz desztillált vizet, hátha, de ne várj nagy változást azzal se:S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!