Alig fog maradni saját szempillám a híres neves 3D pillák után. Nincs valami gyorsító módszer, kenőcs, vagy akármi amitől helyre jönnének hamar? Vagy valami oldószer a még fentlévőkre?
Azta...az gáz, na ezért nem kell semmibőla mű, de ez csak okoskodás.
Ricinusolaj az még be is sűríti.
Én is ricinus olajra gondoltam. Ma vettem is, de reménykedtem, hogy hátha van valami hiper szuper extra gyors megoldás..:D
A műköröm után ez egy újabb jó lecke volt arra, hogy soha többet mű dolog...Hálistennek alapvetően erős körmeim és viszonylag hosszú pilláim vannak/voltak, csak sajnos ilyen az emberi természet. Amíg nem tapasztaltam meg, nem hittem el hogy nem jó.
Kedves Kérdező!
A 3D szempillák felhelyezése előtt a szakember gondolom tájékoztatott arról, hogy a műszempilla károsíthatja a saját szempilláidat!
Ennek az az oka,hogy a szempilláid természetes váltását gyorsítja műszempilla a súlyánál fogva.A ragasztó minősége is befolyásolja az eredményt, mert a rossz minőségű ragasztók egyszerűen megeszik a szempillákat! Ezt úgy kell elképzelni mint a pillanatragasztó amikor lecsöppen és minden füstöl körülötte! Körültekintően válasszuk meg a szakembert, akivel a műszempillánkat aplikáltatjuk! A 3D-s szempillákhoz kifejlesztettek már ápoló készítményt amivel minden nap kezelni kell, így megelőzheted a károsodást és az új pillákat is erősíti. A már károsodott szempillákat semmivel nem tudod helyrehozni, de jó hír, hogy ha nem kezeled semmivel akkor is a szempilláid 2 hónap alatt teljesen kicserélődnek és olyan lesz mint azelőtt!
Czibula Brigitta
kozmetikus és smink mester
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!