Help! Valami otthoni módszer kéne, körömlakklemosó helyett. Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Ki akartam próbálni egy új lakkot, ami felfestve nagyon nem tetszik, és csúnya is lett. Viszont elfogyott a körömlakklemosóm. Valami könnyű otthoni módszer kellene. Mit ajánlotok?2012. aug. 8. 17:56
1/7 anonim válasza:
kend át átlátszó lakkal és azonnal töröld le :) bár én berakom forróvíz alá és szépen leszoktam pattogtatni, frissen festett körmeim gyönyörűen lepattognak. ha akarom,ha nem
2/7 anonim válasza:
Nem tudsz gyors elugrani a boltba? Ha nem, akkor én egyszer a fekete körömlakkot sima átlátszó fedőlakkal szedtem le. :D Jó vastagon rákentem és utána rögtön gyorsan lesikáltam. Mivel ugye a körömlakk feloldja a már rászáradt lakkot, ha sokat kensz rá. Eltartott egy darabig mire lejött és el is használtam kb. a fél üveget, de lejött. :) Vagy keress valami alkohol alapú spray-t. Nekem van itthon egy levendulás frissítő spray. Ami nem tudom miért, de oldja a körömlakkot. Próbálgasd ki, amik otthon vannak. Hirtelen most nem jut más eszembe.
3/7 anonim válasza:
én elkezdem lekaparni.. ha vastagon kentem rá akkor meg ha már megbontm a körömágynál az egészet le tudom simán húzni... (nem is szoktam festeni ez miatt a körmöm)
4/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam leszedni átlátszó körömlakkal..de nem akar lejönni. Pedig itt kapargatom már mióta. Mindegy, azért köszi a tanácsot. :) Sajnos boltba nem tudok elmenni, mert nem otthon vagyok. Valószínűleg megvárom a holnapot, vagy lekaparom. :D
2012. aug. 8. 18:15
5/7 anonim válasza:
hát hol vagy? Menjél át a szomszédba kérni. Vagy nitrohígítóval.
7/7 anonim válasza:
Én beáztatnám meleg vízbe a körmeimet (azért az nem 5 perc) és akkor szerintem ha olyan a lakk simán le lehet húzni vagy pattintani..
Vagy amit már írtak..fedőlakk és gyorsan pl papírzsebivel lehúzni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!