Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan lehet elérni, hogy az...

Hogyan lehet elérni, hogy az alapozott arc órákkal sminkelés után (a nap közepén, végén) is matt legyen?

Figyelt kérdés
Már kétféleképpen is próbáltam: volt, hogy csak folyékony alapozót használtam, máskor pedig folyékony alapozót és rá kőpúdert, hiszen az elméletileg mattá teszi az arcbőrt, nekem mégis vagy fénylik az arcom (órákkal később) vagy foltos, vagy pedig mindkettő, ami elég rossz. Nincs valamilyen módszer vagy alapozó fajta vagy akármi, amivel ha az ember lealapozza az arcát, később is matt lesz a bőre?

2012. ápr. 23. 17:07
 1/5 anonim ***** válasza:
próbáld ki a maybelline mousse alapozóját! nekem nem fénylik tőle és púder sem kell rá.krémes-habos állagú és nagyon selymes lesz tőle az arcod is!
2012. ápr. 23. 18:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk egy jó minőségű púder nem árt... pl. a MAC Blot.
2012. ápr. 23. 19:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, igyekszem kipróbálni őket. De egyébként a mostani alapozóm (már másfajtát használok) egy fokkal jobb de napközben ettől is fénylik az arcom, bár nem annyira, mint az előzőtől. Nincs valamilyen praktika vagy akármi, ami mattá teszi az arcbőrt anélkül, hogy egy vagyont kellene költenem csak alapozóra? Mert valljuk be, a komoly alapozók nem túl olcsók..
2012. szept. 4. 18:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Catrice Infinite Matt Up To 18H alapozó, e.l.f. Studio High Definition púder. Nekem most ez bevált. Plusz hordj magadnál olyan papírt, ami felitatja a felesleges olajat a bőrödről nap közben.
2012. szept. 4. 19:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne tegyél még több púder a már amúgy olajos bőrödre,inkább használj mattosító papírlapokat, amik felszívják az olajfelesleget. Ez például olcsó és 50db van benne: [link]
2012. szept. 6. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!