Mit gondoltok az ilyen körömlakkozási módszerről? Próbáltátok már? Kb. hány csepp körömlakk kell, hogy ne maradjon meg sok?
Láttam egy videót és nagyon megfogott az a módszer, ahogy a csaj kifestette a körmeit.
Egy kis tálba tett vizet és arra csöpögtetett színes körömlakkokat, majd egy fogpiszkálóval összehúzta őket. Beletette a körmét, majd egy picit ott hagyta mozdulatlanul. Szeretném én is kipróbálni, de eléggé tanácstalan vagyok.
A videóban nem látszott, hogy kb. mennyi lakkot tett a vízbe és hogy mennyi maradt meg. Nem szeretnék sokat tenni, mert utána nem tudok mit kezdeni vele, de az is gáz, ha nem elég a körmeimre.
Ha tudtok, segítsetek légyszi, íme néhány kérdés. :)
1) Kb. hány csepp lakk kell, ha átlagos hosszúságúak a körmeim?
2) Kb. meddig tartsam a körmömet a lakkban?
3) Az úgy jó, ha a köröm körül celluxszal leragasztom a bőrt, hogy ne legyen körömlakkos?
4) Szerintetek hányféle színből szép, ha így összekeverik?
Egyébként egymással harmonizáló színeket fogok használni.
Próbáltam többször is, de nekem nem lett jó.
Nagyon híg lakk kell hozzá.
Én testápolót (valamilyen krém is jó) kentem a körmeim köré,így könnyen le tudtam szedni a lakkot.
Már nem tudom, hogy mennyit csepegtettem bele.
1)én színenként egyet szoktam.
2)én max. 5 mp-ig szoktam benne tartani,mert ha tovább tartanám (bubis lenne)úgyhogy minél gyorsabban csinálod,annál jobb.
3)teljesen jó,a másik megoldás ha pl. labellót kensz köré :)
4)szerintem 2-3-ig szép...(saját vélemény :) )
Amit itt leírtál, az water marble-nek hívják. Tényleg nagyon híg lakk kell hozzá, és lehetőleg egy jobb minőségűt válassz. Én is próbáltam már, de nem jött össze, mert a lakk ne folyt szét a vízben.
Itt egy kis cikk, hogy milyen lakkok jók a Water Marble-höz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!