Hogyan kell készíteni vízi manikűrt?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel ez a téma és nem tudom, hogy ez egyszerű körömlakkal kell, vagy venni kell hozzávaló körömlakkot.2012. júl. 18. 13:05
2/5 anonim válasza:
Szerintem erre gondol a kérdező: http://www.youtube.com/watch?v=D9A_9FH7e-A
vagy nem? :) Bocsi, ha tévedtem....
3/5 anonim válasza:
Ugyan az mindkettő.
Nem kell hozzá külön lakk,de ettől függetlenül nem mindegyik lakk alkalmas erre az állaga miatt. Ki kell kísérletezni,nekem eddig az avonosakkal sikerült.
4/5 anonim válasza:
Én vagyok a második.
Én kínai lakkokkal próbáltam, de nem sikerült. :S Az egész sz*r volt, úgy ahogy van. De van nekem is Avonos lakkom, de azt nem merem feláldozni, csak pazarlás lenne, ha megint nem sikerül. :S
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
Próbálkoztam én is, egyszerűen nem folyik szét rendesen.. valószínű, hogy túl sűrű hozzá.:|
2012. júl. 19. 00:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!