Lányok! Mennyi pénzt költötök egy hónapban a sminkelésre?
Figyelt kérdés
2013. febr. 18. 19:42
11/13 anonim válasza:
Elég változó. Általában negyedévente egyszer többet költök, akkor megengedek magamnak vmi luxusabb terméket... de általában olyan 4ezer/hóra jön ki, és ebben benne van az alapozó, korrektor pótlása, a sminklemosó stb. is (és igyekszem viszonylag jó minőségű termékeket venni - az érzékeny bőrömre sosem kennék ilyen 300 Ft-os kínai vackot alapozóból pl.). Én heti min. 4x sminkelek, tehát ezt így kell nézni.
12/13 anonim válasza:
Én alig szoktam sminkelni mert ha csak egy kis smink van rajtam ami alig látszik egyből azt hiszem hogy "mű" vagyok. Sminkem sok van. Tegnap is kaptam egy kisebbféle bőröndöt amibe volt ez meg az. Én kb félévente veszek valamit(ha veszek) az is max 5000 forint.
13/13 anonim válasza:
Havi 100.000-200.000 ft,a szüleim tartanak el én nem dolgozom,legfőképp drága parfümeim vannak,(Baccarat Rouge 540-ből harmadik üveget fogyasztom,isteni)és csak designer sminkeket használok.😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!