Milyen smink termékeitek vannak? Kedvenc márkátok termékeitek? Milyen gyakran és hogyan sminkeltek? Mennyit költötök sminkre?
ja, azt nem állatokon tesztelték, hanem etiop kisgyerekeken, sokkal jobb, igazad van : DDDDDDDDDD olcso marketingfogás.
nade témához: ha van pénzem igyekszem mac cuccokat venni, vagy ha reptereken járok, vagy artdeco, loreal, vichy. sokat költök rá, de nem burjánzik tőle a fejem, és annyira koncentráltak, hogy évente elég 1x kiadni rá. szerintem megéri.
Kedvenc márkán a MAC, de sajnos nagyon ritkán telik rá. A coastal scents is nagyon jó, de olccsóbb márkákat is simán használok.(essence, miss rose, lora, stb) nem a márka a lényeg hanem a minőség.
És ki merem jelenteni, h nem nézem, h tesztelik-e állatokon az adott terméket, mert aki nem tesztel, az megveszi az eredményt a tesztelő cégtől, szal ugyanott vagyunk...ráadásul képmutatásnak érezném, mert az ÖSSZES gyógyszergyártó tesztel állatokon, a bőrcipő/bőrkabát is állatból van, a húsról meg ne is beszéljünk...én pedig szedek gyógyszert, hordok bőrcipőt, és szeretem a húst. Ezzel nem szeretnék vitát szítani, és aki kötözködni fog, egészségére, de én így érzem, ezen nem változtat semmi, és senki. Bundát mondjuk nem vennék fel, de az más kérdés.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!