Reggelente mennyi időt szántok sminkelésre?
Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 12:08
1/26 anonim válasza:
10 perc max
Alapozó, púder, szempillaspirál, szemhéjpúder, szájfény.
15/L
2/26 anonim válasza:
1 perc
Kihúzom a szemem alul a szimpilláim tövénél meg esetleg egy kis szempillaspirál, más nem is kell, nem divatfotózásra megyek...
19/L
3/26 anonim válasza:
ha sok időm van, akkor van hogy fél órát is, ha nagyon sietnem kell, akkor 5 perc:)
5/26 anonim válasza:
Hát ma már 15 -20 perc.
Korrektor,alapozó,szemcerka ,szín a szemhéjra,szemhéjtus ,spirál,kis barna pamacs,szájfény.
Mindez pár éve még háromnegyed óra volt:D
6/26 anonim válasza:
Attól függ mikor kelek. általában fél 6-kor szoktam, és a sminkelés 8-10 perc, ami abból áll, hogy arckrém(mert akkor puhább lesz a bőr, és a szél sem szárítja ki)alapozó,szemceruza-felül alul,egykis barna vagy rózsaszín puder, és egyhe szájfény.ennyi szerintem egy gimibe bőven elég.
7/26 anonim válasza:
Én már 4 éve kb sminkelem magam reggelente elég 10-15 perc mert már annyira profi vagyok eben de ha buliba megyek akár órákig is képes vagyok sminkelni!
8/26 anonim válasza:
Kb. 20-25 perc: hidratálókrém, alapozó, szemhéjpúder, tus, szemceruza, szemöldökceruza, szempillaspirál, púder.
9/26 anonim válasza:
Kb 5 perc. Szemhéjfesték, szemceruza. :)
De látom, van aki jó sokat tölt el vele. :O
10/26 anonim válasza:
1 perc kb, kihúzom a szemem + szempilla spirál, de azt nem értem, h lehet ilyen fél órákat eltölteni ezzel, mmint én egy teljes sminket is összedobok 5-10 perc alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!