Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Reggelente mennyi időt szántok...

Reggelente mennyi időt szántok sminkelésre?

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 12:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Kb 7 perc: alapozó, kis pirosító, szemceruza, szemspirál... de ha nagyon sietek vagy elalszom, akkor nem csak alapozó és már futok is...
2009. nov. 15. 15:11
 12/26 anonim ***** válasza:

Max. 10 perc

korrektor (ha nagyon muszáj: alapozó)

szemceruza, szemhéjfesték, szempillaspirál

ajakápoló / szájfény / rúzs

18/L

2009. nov. 15. 16:53
 13/26 anonim ***** válasza:
Én olyan 10-15 percig szoktam: először tonik->megszárad, majd korrektor, alapozó->ezt jól eldogozom és végül is ezzel megy el a sok idő, aztán pirosító, meg szempillaspirál. 14/L
2009. nov. 15. 19:29
 14/26 anonim ***** válasza:
Hogy lehet eltölteni annyit???Hát nekem úgy sikerül,hogy kb három színű szemhéjfestéket használok egy sminkelésnél aminek az összemosásával el lehet pamacsolni.Aztán ott van még,hogy mire megszárad a szemhéjtus,mire megszárad a szempillaspirál,mire megrajzolom a számat...na nekem ezek miatt tart addig ameddig.
2009. nov. 15. 21:55
 15/26 anonim ***** válasza:
35 perc. Alapozó, szempillasspirál. Nagyon próbálok természetes tökéletes alapozást csinálni.
2009. nov. 16. 15:51
 16/26 anonim ***** válasza:
38 perc
2009. nov. 16. 15:52
 17/26 anonim ***** válasza:
39 perc
2009. nov. 16. 18:14
 18/26 anonim ***** válasza:
50%

Háromszínű szemhéjfesték, szemhéjtus, száj megrajzolása... Jesszus, mik vagytok ti, szupermodellek?

Én is sminkelem magam, na de azért módjával, szemcerka meg esetleg egy kis spirál. Mégse bálba megyek...

Csak azt mondjátok meg nekem lányok, ha valami különlegesebb eseményre kellene mennetek(esküvő, szalagavató, stb.), akkor hogyan festenétek ki magatokat? Fel se tűnne senkinek a sminketek, ha a hétköznapokon is címlaplánynak mázoljátok magatokat.

Na mindegy, tudom hogy nem az én dolgom, de azért ez meglepett...

19/L

2009. nov. 16. 18:28
 19/26 anonim ***** válasza:
nappali, alkalmi, és még sok fajta smink van, attól, hogy valaki kifesti magát hétköznapra, nem biztos,hogy báli sminkje van, én pl. hétköznap kb. 15 percet sminkelek, buli előtt 1-1,5 óra:)
2009. nov. 16. 18:44
 20/26 anonim ***** válasza:
67%

Jaj már neked nem mindegy hogy hány színnel festem magam???Én legalább nem kérdezek ekkora baromságot hogy van e különben a báli-nappali közt amikor mind a kettő 3 színű.Hát de még mennyire van....Képzeld még egy szemcerkával is tudsz annyi féle alkalomra szemet húzni hogy csak na.Kicsit utána kéne járni a sminkmesterségnek.

És képzeld, igen modell vagyok,ha nem is szuper de szoktam járni divatbemutatóra ,úgyhogy ebbe beletrafáltál.

2009. nov. 17. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!