Reggelente mennyi időt szántok sminkelésre?
Max. 10 perc
korrektor (ha nagyon muszáj: alapozó)
szemceruza, szemhéjfesték, szempillaspirál
ajakápoló / szájfény / rúzs
18/L
Háromszínű szemhéjfesték, szemhéjtus, száj megrajzolása... Jesszus, mik vagytok ti, szupermodellek?
Én is sminkelem magam, na de azért módjával, szemcerka meg esetleg egy kis spirál. Mégse bálba megyek...
Csak azt mondjátok meg nekem lányok, ha valami különlegesebb eseményre kellene mennetek(esküvő, szalagavató, stb.), akkor hogyan festenétek ki magatokat? Fel se tűnne senkinek a sminketek, ha a hétköznapokon is címlaplánynak mázoljátok magatokat.
Na mindegy, tudom hogy nem az én dolgom, de azért ez meglepett...
19/L
Jaj már neked nem mindegy hogy hány színnel festem magam???Én legalább nem kérdezek ekkora baromságot hogy van e különben a báli-nappali közt amikor mind a kettő 3 színű.Hát de még mennyire van....Képzeld még egy szemcerkával is tudsz annyi féle alkalomra szemet húzni hogy csak na.Kicsit utána kéne járni a sminkmesterségnek.
És képzeld, igen modell vagyok,ha nem is szuper de szoktam járni divatbemutatóra ,úgyhogy ebbe beletrafáltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!