Ti mennyi pénzt költötök ruhákra? (havonta/évente)
Piacon és kínaiban nem vásárolok.
Zoknit, alsőneműt és otthoni ruhát a Lidl-ben szoktam venni. 300-400Ft/1 pár zokni, alsónemű 600-1000Ft/db ár, nadrág 2500Ft, pizsama 3000Ft, most vettem pár napja szabadidő ruhát 3500Ft-ért. Sokkal jobb minőségűek, mint a kínai és piacos cuccok.
Munkahelyi ruha: raktárban dolgozom, így a középiskolai Adidas, Budmil, Nike, Levi's cuccaimat fogtam be erre a célra. Ide tökéletesen megfelelnek.
Városi, utcai mászkálós ruha:
külföldről szoktam rendelni Diesel és Armani ruhákat. Főleg amikor akció van, sok esetben 50%-os az akció a hivatalos oldalon, szinte egy sima Adidas sportmárka árán, vagy ehhez közeli áron hozzá lehet jutni olasz extra márkákhoz. Persze ha nagyon tetszik valami, akkor eredeti áron is megveszem. De a [link] oldalon is vannak megmaradt, mérethiányos darabok Armani, Diesel márkákból. Csak egy példa: egy normális kapucnis Adidas pulcsi is 15.000Ft körül van, akcióban vettem már 22.000Ft-ért kapucnis Diesel, Emporio Armani pulcsit. Akkor már inkább a jobb minőség picit több pénzért.
Szoktam rendelni a [link] -ról is. Otthoni ruhának is, illetve rendes utcai ruhának is. Elég jó minőség korrekt áron.
Előző 19:34-es vagyok:
árban olyan 300.000Ft/év szintre jövök ki, de ebben benne van 3-4 márkás parfüm is.
Vettem most télen egy csizmát CCC-ben 8000 ft körül volt. Egy meleg pulcsit, ebay-ről, 4000 ft. Farmert kínaiban 2800 ft volt. Kesztyű ebay-ről 300 ft. Melltartó 1500 ft H&M-ből. Az hiszem ennyit vettem 2012-ben.
Szívesen vennék több ruhát is, ha lenne olyan ami tetszik, de nagyon válogatós vagyok, elég egyedi a stílusom is. Boltban szinte semmi nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!