Ti hogy csináljátok?

Figyelt kérdés

Ti hogy választjátok ki az alapozótok megfelelő szinét?

Én általában a Rossmanban szoktam venni, de ott az üzletbe teljesen másak a fényviszonyok, így sose jót veszek. Mindig vagy túl sötétet veszek,túl világosat, vagy tiszta narancssárgás stb. Meghát a kezen lehet csak kipróbálni és hát a kezem nem teljesen olyan színű mint az arcom.

És ha megveszem és nem jó, akkor meg pórul jártam. Nem próbálhatom ki az összes alapozó összes színét és ha nemjó veszek másikat. :S

Mit csináljak?

2013. febr. 7. 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:
22%

micsoda problémák vannak itt! -.-"

"nem tudja hogy milyen alapozót vegyen!"

ETTŐL SZEBB LESZEL????????

egy természetes arc sokkal jobban tetszik a fiúknak mint egy összefestett színezett valami!!!

2013. febr. 7. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem azért... de első: mi a fenének kellett beszólni?Szerinted ettől megváltozik a véleménye,mert valaki névtelenül ripacskodik?

Amúgy honnan tudod,hogy nem problémás a bőre,és emiatt kell?!

Én nem közvetlenül a sminkes "szekrények" fényénél nézem meg,hanem kicsit arrébb megyek és úgy látom.Az állad aljára kenj egy kicsit esetleg az alapozóból,az kevésbé feltűnő.És vigyél magaddal esetleg sminklemosót ha nem jó a szín.

2013. febr. 7. 18:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) megpróbálom úgy :) csak mindig szólnak érte :s
2013. febr. 7. 18:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem viszonylag könnyű dolgom van. Kiválasztom a legvilágosabb színt, abból kenek a kezemre, ott eldöntöm, hogy biztosan túl sötét-e, vagy esetleg jó lesz. Ha van rá esély, hogy elég világos nekem, akkor szoktam egy keveset az arcomra kenni, az orromra és az állam vonalára. Ott látom, hogy jó-e, de mindig negyed óráig nézegetem, mert tényleg sz*r a fény. Igazából úgy lenne jó, hogy kimegyek a fényre megnézni, aztán visszacsattogok, de totál hülyének néznének, főleg, hogy mindig egyedül megyek, szóval nem jön velem barátnő sem, aki fedezzen és fogja a táskám meg ilyenek. :D
2013. febr. 7. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!