Hogy csináljátok lányok? (alapozó)
Nagyon érdekelne, hogy azok a lányok, akik alapozót használnak vagy esetleg színezett hidratálókrémet,BB krémet és barátjuk van hogy a csudába nem kenik őket össze, amikor csókoloznak vagy ölelkeznek,összebújnak.
Én színezett hidratálókrémet használok, abból is egy keveset, mert a hideg miatt kiszárad a bőröm és kipirododik.A sálam ahogy hozzáér az államhoz krémes lesz, amikor kifújom az orromat, akkor pedig a krém fele a zsebkendőre kerül.Nem értem hogy csináljátok.:D
Nem tudom, hogy van-e bármi köze ehhez a dolgohoz annak, hogy milyen minőségű színezett hidratálókrémet használok, de azért elmondom, hogy nem ilyen olcsó drogériás,ez tényleg minőségi(Sleek)és egy lehelletyni púder is teszek rá ecsettel.Na igen.. Szóval ?:D
Igen már menstruálok.Nem ez a legnagyobb probléma a "kapcsolatunkban", csak egyszerűen kellemetlen ha véletlenül összekenem mondjuk a kabátját.
Imádom az embereket:D csak azért írnak kommentet, hogy bele köthessen a kérdezőbe.Tényleg szórakoztató :D
*köthessenek.
Jó.:D Figyelni fogok! Remélem most örülsz a fejednek, de majd ha felnövök megértem...:D
Nem értem miért fikázzátok a kérdezőt.
Én is tapasztaltam ilyet, hogy kifújtam az orrom, lejött az alap róla vagy a magas nyakú felsőm olyan lett nyaknál. Vagy itt-ott picit hámlott az arcom, mert kiszáradt a hidegben, az csúnyán kiütött, hiába kentem előtte hidratálóval. Arról nem is beszélve, hogy kánikulában elviselhetetlen.
3-4x vittem fel alapozót életemben, de akkor hozzá se mertem nyúlni az arcomhoz.
Engem is érdekel a válasz a feltett kérdésre.
26/N
válasz: alapozót használok, a barátomat sosem kenem össze, orrkifújásnál viszont lejön egy pici az alapozóból. lehet hogy te túl vastagon kened fel magadnak a krémet/alapozót, vagy túl zsíros a bőröd vagy a cucc. szerintem használj könnyebb állagút.
OFF: akkor kezdenek el fikázni valakit, mikor a legelső barom bunkó válaszoló odavet valami tahóságot. 1. a kérdező meg sem említette, hány éves; 2. egy egyszerű kérdést tett fel, amire egyszerű, néhány szóból vagy mondatból álló a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!