Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok! Van köztetek olyan...

Lányok! Van köztetek olyan aki nem tud alapozó nélkül létezni?

Figyelt kérdés
Én sajnos ilyen vagyok, ha nincs rajtam alapozó ki sem megyek az utcára, mert csúnyának érzem magam. Van rajtam kívül más is aki rendszeresen használ alapozót?
2012. dec. 17. 13:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%

Hát, én még nem láttam olyan újszülöttet, aki alapozóval született, szóval igen, van olyan, aki tud nélküle élni.

Én mondjuk már 40 is elmúltam, és sosem használtam, mondjuk az is igaz, hogy sosem éreztem magam csúnyának, még tinikoromban sem. Az is igaz, hogy akkor még a média nem azt sugározta, hogy csak tökéletesen szép az élet, szóval valszeg könnyebb is volt.

Nem mellesleg, valszeg azért nem vagyok most sem rászorulva az alapozóra, mert tinikoromban nem csesztem szét a bőröm.

2012. dec. 17. 13:40
 2/17 A kérdező kommentje:
Az arcomon nincs semmi bőrhiba, mégis rosszul érzem magam alapozó nélkül. 1 éve használok alapozót és annyira hozzá szoktam már, hogy az tűnik furcsának mikor nem vagyok kifestve...
2012. dec. 17. 13:43
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor viszont keress egy pszichológust, és felejtsd el, amit a hülye reklámok mondanak.
2012. dec. 17. 13:44
 4/17 anonim ***** válasza:
Nyugi normális vagy én is használok és annak tartom magam :3 szerintem ebbe a korban érhető ,hogy ilyenek vagyunk :)
2012. dec. 17. 13:45
 5/17 A kérdező kommentje:
Egyébként azt elfelejtettem írni, hogy 20 éves vagyok!
2012. dec. 17. 13:46
 6/17 anonim ***** válasza:
Ha nincs bőrhibád, felesleges. Csak ha nagyon jó minőségűt használsz akkor nem árt, de akkor sem tud úgy szellőznia bőröd mint ha nem lenne. Nem lenne elég csak egy kis púder? Ja és nagyon fntos hogy este alaposan tisztísd le. (kozmetikus vagyok)
2012. dec. 17. 13:54
 7/17 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok, de próbálok beiktatni napokat, maikor nincs rajtam smink, pl most, hogy itthon vagyok.
2012. dec. 17. 13:58
 8/17 anonim ***** válasza:
40%

Komolyan nem értem az ilyet, én tele vagyok bőrhibákkal mégsem használok alapozót soha, és mégsem érzem csúnyának magam, mert nem vagyok az. Mások is szépnek tartanak, így bőrhibákkal együtt is.

Én azt látom aki alapozót használ annak mindig más színű az arca mint normálisan lenne, egy idő után foltos is, tehát csúnyábbá teszi, nem szebbé, főleg ha bőrhibája sincs.

2012. dec. 17. 13:58
 9/17 anonim ***** válasza:
Én alapozóval nem tudok létezni. Néhányszor kentem fel életemben, de mindig kiragyásodtam tőle. Hidegebb időben ha megtörlöm az orrom, rögtön elmaszatolódik, lejön, ha picit szárazabb a bőröm itt-ott, az nagyon kiüt, bárhogy viszem fel. Kánikulában katasztrófa, idegesít, ha rajtam van... Nagyon néha korraktort haználok, de az a max.
2012. dec. 17. 14:10
 10/17 anonim ***** válasza:

Ha nincsenek bőrhibáid, inkáb színezett hidratálókrémet vagy BB krémet hsználj.

Csak egy tipp... :)

2012. dec. 17. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!