Lányok! Van köztetek olyan aki nem tud alapozó nélkül létezni?
Hát, én még nem láttam olyan újszülöttet, aki alapozóval született, szóval igen, van olyan, aki tud nélküle élni.
Én mondjuk már 40 is elmúltam, és sosem használtam, mondjuk az is igaz, hogy sosem éreztem magam csúnyának, még tinikoromban sem. Az is igaz, hogy akkor még a média nem azt sugározta, hogy csak tökéletesen szép az élet, szóval valszeg könnyebb is volt.
Nem mellesleg, valszeg azért nem vagyok most sem rászorulva az alapozóra, mert tinikoromban nem csesztem szét a bőröm.
Komolyan nem értem az ilyet, én tele vagyok bőrhibákkal mégsem használok alapozót soha, és mégsem érzem csúnyának magam, mert nem vagyok az. Mások is szépnek tartanak, így bőrhibákkal együtt is.
Én azt látom aki alapozót használ annak mindig más színű az arca mint normálisan lenne, egy idő után foltos is, tehát csúnyábbá teszi, nem szebbé, főleg ha bőrhibája sincs.
Ha nincsenek bőrhibáid, inkáb színezett hidratálókrémet vagy BB krémet hsználj.
Csak egy tipp... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!