Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok! Van köztetek olyan...

Lányok! Van köztetek olyan aki nem tud alapozó nélkül létezni?

Figyelt kérdés
Én sajnos ilyen vagyok, ha nincs rajtam alapozó ki sem megyek az utcára, mert csúnyának érzem magam. Van rajtam kívül más is aki rendszeresen használ alapozót?
2012. dec. 17. 13:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyen időszakom, bár nekem volt bőrhibám, sőt van is. váltottam bb krémre, sokkal jobb érzés. amúgy tényleg a fejben van ilyenkor baj. 22/L
2012. dec. 17. 16:12
 12/17 anonim ***** válasza:
Én. De most próbálom magam leszoktatni róla. Eddig ugyanis évekig elég pattanásos volt az arcom, most viszont szerencsére kezdenek elmúlni. De még így is nehéz megállni, hogy ne használjam.
2012. dec. 17. 18:11
 13/17 anonim ***** válasza:
ha nincsenek bőrhibáid felesleges használni, csak beszerzel magadnak pár bőrhibát és akkor már rá fogsz szorulni. fokozatosan kezdj el róla leszokni. ha kifogyott az alapozód akkor BB krémet vegyél, a Garnier nekem nagyon bevállik. ez nem alapozó nem dugaszolja el a pórusokat és hidratál. ha már megszoktad a BB krémet ikass be napokat amikor nélküle mész ki az utcára. például szerda és szombat, SZ betűs napok (én ezeken a napokon mosom a hajam.xD) azután próbáld ki, hogy minden másnap van rajtad csak. végül már csak akkor használj, ha bulizni mész, vagy esetleg előbukkan egy pattanás. :)
2012. dec. 17. 18:15
 14/17 anonim ***** válasza:

Én sajnos nem tudok nélküle létezni, mert ronda a bőröm. Annyira utálom alapozni az arcom, de anélkül nem megyek ki még a kapuig se. Hormonális alapú pattanásaim vannak, még mindig ez a "tinikori", pedig 23 éves vagyok. Járok bőrgyógyászhoz, rendesen tisztítom, de azért előjönnek néha. A hegekkel van az igazi gond, az orrom tele van, szinte az egész pirosnak látszik miattuk, amúgy az arcom többi rész szinte teljesen tiszta, néha az államon jön ki még. Egyszerűen utálok még tükörbe nézni is, ha nincs rajtam alapozó. Már többször mondták mikor nem voltam kifestve, hogy milyen csúnya az orrom, meg kérdezgetik mitől olyan. Csak a rokonok, de akkor is. Mikor a bőrgyógyászhoz mentem is pl. a nyáron, nyilván nem volt rajtam semmi festék, de akkora napszemüveget vettem fel, ami a fél fejem kitakarta, hogy ne látszódjon annyira.

Szóval utálom, de nekem sajnos ez jutott. Van 3-4 alapozóm itthon most is, különböző fedőképességűek, ezeket szoktam variálni. Jobb napokon elég a gyengébb. Ha szép bőröm lenne nem alapoznék, az tuti.

2012. dec. 17. 18:59
 15/17 anonim ***** válasza:

Én 15 éves korom óta általánosságban nagyrészt használtam alapozót, mert nagyon érzékeny a bőröm és nem szép. Az orromnál hajszáleres (így kissé pirosas), meg mitesszeres. Én a legvilágosabb kis fedőképességű alapozót használom, és csak az orromra, a szemem alá és pici az állra. Mivel máshol nincs gond, ott nem alapozok. Amúgy ez szinte nem is látszik, de az enyhe pirosságot elfedi :)

Amúgy én is szebbnek érzem magam alaozóval, mert tisztább az arcom.

de ha ate arcod tiszta, akkor minek alapozod?

30N

2012. dec. 17. 19:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Amikor tizenvalahány éves voltam engem is mindig azzal riogattak,hogy milyen hamar ráncosodik majd a bőröm stb stb,ha folyton alapozom magam. Már 41 éves vagyok és mindenki megcsodál,mert nem hiszik el,hogy tényleg annyi vagyok. A bőröm nagyon szép,nincs ráncom. A lányom 20 éves és minden alkalommal testvéreknek,de volt már,hogy ikreknek néztek minket. Szóval én 17 éves koromtól alapozom magam minden nap,ha megyek valahova. Hétvégén,vagy ha otthon vagyok,akkor nem persze. Szabadidős programokkor sem. Nyáron,ha nagyon kánikula van sem kenek magara. Viszont védi a bőrt a környezeti hatásoktól,szennyeződésektől. Még mindig jobb,ha alapozol mintha a szoliban aszalnád a bőröd Na az az ami tönkre vágja a bőröd. Viszont SOHA nem feküdtem még le úgy,hogy ne mostam volna le az arcom.
2012. dec. 18. 15:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Én sem megyek sehová alapozó nélkül, mert van 1-2 bőrhibám, és szeretem ha szép alapja van a sminkemnek, de ha nem lenne bőrhibám, akkor nem használnék alapozót, hanem inkább színezett hidratálót :)
2012. dec. 19. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!