Lányok! Van köztetek olyan aki nem tud alapozó nélkül létezni?
Én sajnos nem tudok nélküle létezni, mert ronda a bőröm. Annyira utálom alapozni az arcom, de anélkül nem megyek ki még a kapuig se. Hormonális alapú pattanásaim vannak, még mindig ez a "tinikori", pedig 23 éves vagyok. Járok bőrgyógyászhoz, rendesen tisztítom, de azért előjönnek néha. A hegekkel van az igazi gond, az orrom tele van, szinte az egész pirosnak látszik miattuk, amúgy az arcom többi rész szinte teljesen tiszta, néha az államon jön ki még. Egyszerűen utálok még tükörbe nézni is, ha nincs rajtam alapozó. Már többször mondták mikor nem voltam kifestve, hogy milyen csúnya az orrom, meg kérdezgetik mitől olyan. Csak a rokonok, de akkor is. Mikor a bőrgyógyászhoz mentem is pl. a nyáron, nyilván nem volt rajtam semmi festék, de akkora napszemüveget vettem fel, ami a fél fejem kitakarta, hogy ne látszódjon annyira.
Szóval utálom, de nekem sajnos ez jutott. Van 3-4 alapozóm itthon most is, különböző fedőképességűek, ezeket szoktam variálni. Jobb napokon elég a gyengébb. Ha szép bőröm lenne nem alapoznék, az tuti.
Én 15 éves korom óta általánosságban nagyrészt használtam alapozót, mert nagyon érzékeny a bőröm és nem szép. Az orromnál hajszáleres (így kissé pirosas), meg mitesszeres. Én a legvilágosabb kis fedőképességű alapozót használom, és csak az orromra, a szemem alá és pici az állra. Mivel máshol nincs gond, ott nem alapozok. Amúgy ez szinte nem is látszik, de az enyhe pirosságot elfedi :)
Amúgy én is szebbnek érzem magam alaozóval, mert tisztább az arcom.
de ha ate arcod tiszta, akkor minek alapozod?
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!