Hogy csináljátok lányok? (alapozó)
Nagyon érdekelne, hogy azok a lányok, akik alapozót használnak vagy esetleg színezett hidratálókrémet,BB krémet és barátjuk van hogy a csudába nem kenik őket össze, amikor csókoloznak vagy ölelkeznek,összebújnak.
Én színezett hidratálókrémet használok, abból is egy keveset, mert a hideg miatt kiszárad a bőröm és kipirododik.A sálam ahogy hozzáér az államhoz krémes lesz, amikor kifújom az orromat, akkor pedig a krém fele a zsebkendőre kerül.Nem értem hogy csináljátok.:D
Nem tudom, hogy van-e bármi köze ehhez a dolgohoz annak, hogy milyen minőségű színezett hidratálókrémet használok, de azért elmondom, hogy nem ilyen olcsó drogériás,ez tényleg minőségi(Sleek)és egy lehelletyni púder is teszek rá ecsettel.Na igen.. Szóval ?:D
Nem értem egyáltalán minek kell alapozót használni? Szebb még senki nem lett tőle. Bőrhibákon csak rosszabbít. Akinek nincs annak meg végképp minek?
BB krémem van, de az is inkább csak hidratálásra való, viszont sose kentem még össze se a ruhámat, se a páromat vele, vékonyan kenem magamra. Nem szokott lejönni. Ez olcsó Essence.
Értem.Nem kenem vastagon,viszont elég sűrű ez a krém.Nézek valami lágyabb textúrájú színezett hidratálókrémet.
Köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!