Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy csináljátok lányok?...

Hogy csináljátok lányok? (alapozó)

Figyelt kérdés

Nagyon érdekelne, hogy azok a lányok, akik alapozót használnak vagy esetleg színezett hidratálókrémet,BB krémet és barátjuk van hogy a csudába nem kenik őket össze, amikor csókoloznak vagy ölelkeznek,összebújnak.

Én színezett hidratálókrémet használok, abból is egy keveset, mert a hideg miatt kiszárad a bőröm és kipirododik.A sálam ahogy hozzáér az államhoz krémes lesz, amikor kifújom az orromat, akkor pedig a krém fele a zsebkendőre kerül.Nem értem hogy csináljátok.:D

Nem tudom, hogy van-e bármi köze ehhez a dolgohoz annak, hogy milyen minőségű színezett hidratálókrémet használok, de azért elmondom, hogy nem ilyen olcsó drogériás,ez tényleg minőségi(Sleek)és egy lehelletyni púder is teszek rá ecsettel.Na igen.. Szóval ?:D

2012. dec. 18. 12:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
nekem is max orrfújásnál jön le. én BB-krémet használok mostanában. de amikor olcsóbb fajtát használtam , akkor se volt gond.
2012. dec. 18. 14:33
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is túl vastagon kened. Én sem használok drága alapozót van egy kallos sötét alapozóm és egy essence világos mindig ezekből keverem ki a megfelelő szint magamnak, sajnos nem találtam még soha pont olyan szint ami nekem megfelelne főleg szolizni is szoktam és változó a szinem :) én miután felkenem az alapozót papírzsepivel végig simítom az arcom, nem erősen így lejön a felesleg és nincs műhatása.
2012. dec. 18. 15:28
 13/20 anonim ***** válasza:
26%

Nem értem egyáltalán minek kell alapozót használni? Szebb még senki nem lett tőle. Bőrhibákon csak rosszabbít. Akinek nincs annak meg végképp minek?

BB krémem van, de az is inkább csak hidratálásra való, viszont sose kentem még össze se a ruhámat, se a páromat vele, vékonyan kenem magamra. Nem szokott lejönni. Ez olcsó Essence.

2012. dec. 18. 16:13
 14/20 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előttem szólóval. És nekem is olcsó essencés szinezett hidratálóm van.
2012. dec. 18. 16:50
 15/20 A kérdező kommentje:

Értem.Nem kenem vastagon,viszont elég sűrű ez a krém.Nézek valami lágyabb textúrájú színezett hidratálókrémet.

Köszönöm!:)

2012. dec. 18. 18:03
 16/20 anonim ***** válasza:
Úgy hogy éppen csak minimálisat kenek magamra nem 5 kilót
2012. dec. 18. 19:12
 17/20 anonim ***** válasza:
Én alapozót használok (Maybelline habállagú). Lehet, hogy a habállaga miatt, de mikor alapozás után először orrot fújok, egy nagyon picit alapozós lesz a zsepi, a következő alkalommal már nem. A garbóim és a sálaim sem szoktak alapozósak lenni, a barátom szintén nem. Nekem az a rejtély, hogy más hogy ken össze vele ennyi mindent :)
2012. dec. 19. 16:06
 18/20 anonim ***** válasza:
hagyj(atok) egy kis időt, amíg megszárad:)
2012. dec. 19. 18:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Én ilyen: [link] alapozót használok. Imádok sminkelni, és ezt a barátom is megérti, sosem piszkált miatta, hogy "Izé...talán, ne kenj magadra ilyeneket...". Elég jól tudok már sminkelni, így teljesen természetesen (erre nagyon jó videó: http://www.youtube.com/watch?v=Jwngbzv0gbY , mondjuk én nem vagyok pattanásos, de akkor is sokkal szebb így felvinni szerintem) tudom felvinni az alapozót, nagyon vékonyan szoktam ecsettel, nem is az egész arcomra, utána púdert használok. Orrfújásnál nekem is néha kicsit alapozós lesz a zsepi, de szerintem ez elhanyagolható. Mikor csókolózunk, akkor nem lesz olyan a barátom arca, kabátja ... úgy vettem észre, hogy ez az alapozó elég gyorsan beszívódik, így még a kezem sem szokott olyan lenni, ha pl. hozzáérek az arcomhoz. Meg amúgy sem úgy szoktunk csókolózni, hogy "felfaljuk" egymás arcát. :D Szex előtt meg valahogy nem az szokott lenni a legfontosabb dolgom, hogy lemossam magamról az alapozót, és szerintem ő észre sem venné, ha alapozós lenne valami/valamije... Szex után meg amúgy is mindig kicsit össze kell magam kapnom, akkor simán "felfrissítem" előtte is akár a sminkem, mivel kolisok vagyunk (és ez nem azt jelenti, hogy "még nem nőttünk fel", mindketten 20 felett vagyunk), így nem nagyon tudom, ezeket privátban intézni, de neki ez valahogy bejön, imádja, hogy sminkelek, mert ettől még nőiesebbnek tűnök a szemében, hát ízlések és pofonok. (21-L)
2012. dec. 22. 13:28
 20/20 anonim ***** válasza:
ha púdert tennénk rá lehet tartósabb lenne?
2018. jan. 5. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!