Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok! Nektek beleszól a...

Lányok! Nektek beleszól a pasitok abba, hogy milyen körmöt (forma, szín, hosszúság csináljatok, vagy csináltassatok magatoknak?

Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem szokott beleszólni. Csak megszokta jegyezni, hogy megint milyen szépen kifestettem. :D Amúgy nekem elég hosszúak a körmeim, és ő kifejezettem szépnek találja. :))
2011. szept. 29. 21:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem,miért szólna bele? :)

Neked beleszól?

2011. szept. 29. 21:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak azt kérte, hogy ne legyen hegyes, hanem szögletes és ne legyen nagyon csicsás. Úgy vettem észre, hogy szereti ha az átlagnál hosszabb és talán az egyszínű, sötétvörös jön be neki a legjobban.
2011. szept. 29. 21:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy azért nem szereti a hegyeset, mert véletlenül megkarmoltad vele? :D
2011. szept. 29. 22:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem folyton beleszól, ezer éve hosszú a körmöm (nem annyira, fél centi kb), nekem így tetszik, de ő mindig beszól, hogy a rövidebb szebb és vágjam le.

Lakkra pedig bármilyen, sose tetszik neki :/

2011. szept. 30. 08:51
 6/6 anonim ***** válasza:

nekem ku*rva rövid a körmöm,mondjuk rágom,de általában mindig rákenek valami lakkot.ő azt mondja,neki mind1,de már csomószor volt olyan,hogy rágta a körmeimet,akkor meg mindegy végülis milyen ha a szájában van xd.

:D

lényeg az hogy szeretjük egymást:$

2011. okt. 1. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!