Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyi penzt aldoztok egy...

Mennyi penzt aldoztok egy honapba sminkre, kremekre, ruhakra vagy kiegeszitokre?

Figyelt kérdés

2013. febr. 7. 09:41
 1/7 anonim ***** válasza:

0 forintot. És nem vagyok igénytelen, de szerintem szükségtelen minden hónapban új ruhákat vagy táskát vagy sminket venni.

Kozmetikushoz szoktam járni 4-6 havonta tisztításra és 2-3 havonta szemöldök igazításra.

2013. febr. 7. 10:14
 2/7 anonim ***** válasza:
kb 1000 ft/hónap. Mivel nem veszek minden hónapban ilyesmiket, nem fogy ennyire gyorsan semmi sem.
2013. febr. 7. 12:02
 3/7 anonim ***** válasza:
5-10000 forintot.
2013. febr. 7. 12:24
 4/7 anonim ***** válasza:
ezeket sosem havonta veszem. Fogalmam sincs. Ha elfogy, akkor veszek, ruhákat meg évszakváltáskor. Mondjuk 3 havonta biztos elfogy 10 000 Ft, ha ruha is kell, akkor még több.
2013. febr. 7. 12:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Ruhát néhány havonta megyek venni. Nagyon változó nálam, hogy mennyit költök. Van, hogy egyszerre 10.000 Ft-ért veszek ruhát, máskor 2-3000-ért. A Kikben szoktam vásárolni, nem túl drága.

Táskát évente veszek átlagban, de ez is nagyon változó. Olyan 5000 Ft-ot szoktam rászánni. Ékszereket és más kiegészítőket nagyon ritkán veszek, akkor is csak olcsón, nem adok ki ezreket ilyenre.

Kozmetikumokra mindennel (hajápolókkal, arcápolókkal, sminkkel, tisztálkodószerekkel, stb.) együtt nagy átlagban szerintem kb. 4000 Ft-ot költök havonta.

2013. febr. 7. 14:51
 6/7 anonim ***** válasza:
En minden honapban veszek magamnak valamit, mert dolgozok, es meg nincs gyerekem. Amig ez nem igy volt, mindig csak azt vettem meg ami tenyleg kellet. Pl. kell egy csajnak legyen szempillaspiralja, de nem fontos az uj taska, polo. Fontossagi sorrendet kell allitani, felirni egy lapra, amit szeretnel es kihuzni, ami nem fontos. En igy szoktam. Mostansag csak hajfesteket veszek minden honapban. 1 szer kb 20 fontert,( nem tudom az hany forint, de magyarba tuti nem fizetnek erte ennyit). De pl parfumot, sminket es ruhat csak akkor veszek ha nagyon jol alok anyagilag. (pl tulorak miatt tobbet kerestem) Amugy sem olyan fontos dolgok ezek. A szepseged sem nem ezen mulik. :)
2013. febr. 8. 09:26
 7/7 anonim válasza:
0%
Amit retusálni kell, ott valami baj van.
2013. febr. 11. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!