Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyit áldoztok egy hónapban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit áldoztok egy hónapban a barátnőtökre? Vagy héten?

Figyelt kérdés
22éves fiú vagyok. És 3,5 éve van barátnőm.Szerintem én nagyon sokat adok neki, mármint pénzben, ajándékok azért egy kapcsolatban természetesek... Azért érdekelne ti mennyit áldoztok rájuk? Előre is köszi!
2010. ápr. 24. 16:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Pénz vagy idő?
2010. ápr. 24. 16:54
 2/14 A kérdező kommentje:
Pénzre gondoltam..
2010. ápr. 24. 16:58
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
mivel nem a pénzemért tart, ezért ált annyi szokott lenni, hogy ha vásárolni megyünk, akkor én fizetem mind2őnként.. meg meghívom valamire, pl italra.. szal max 2e
2010. ápr. 24. 16:59
 4/14 anonim ***** válasza:
Havi 4-5E. Miért te?
2010. ápr. 24. 17:01
 5/14 A kérdező kommentje:

Csak mert...

Akárhányszor plázában vagyunk,mindig kell neki valami...nem mondom hogy nem veszem meg neki, mert azért annyira nem vagyok paraszt...és akkor csak a márkás a jó...És utána még elmegyünk enni, beülünk valahova inni valamit, moziba esetleg...És amikor hazaviszem, mindig kérdezi hogy hogy fog apjától pénzt kérni erre arra, úgyse kap, meg minden, és akkor megkérdezi, hogy esetleg én? Nem gyakran adok neki...De néha azért, egy héten simán kijön 10000.És mivel én pesti vagyok, ő falun lakik, én járok le érte kocsival,meg vissza, aztán haza...változatni kéne,de már lehet nagyon megszokta ezt a "luxust"

2010. ápr. 24. 17:03
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de szerintem kihasznál

Persze akit szeretünk veszünk neki dolgokat de azért heti 10 ezer az szentem sok bár már aki hol van pénzügyileg

nekem ex-nek mindig könyörögni kellett, hogy fogadjon el bármit is

szerintem kihasznál, de te tudod

16/f

2010. ápr. 24. 17:15
 7/14 A kérdező kommentje:
Akkor elhinném hogy kihasznál, ha pár hónapja lennénk együt...Ez nem mindig volt így, csak már jól keresek, aztán...valahol én is tehetek róla, mert ha nemet mondanék, nem csinálná...
2010. ápr. 24. 17:19
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor pedig mért nem mondod, hogy egy kicsit sokat költötök mostanság vagy valami nyaralást is kéne tervezni vagy valami
2010. ápr. 24. 17:23
 9/14 A kérdező kommentje:
A nyaralás már megvan...De már mondtam neki, hogy kicsit vissza kéne fognia magát...Oké, és holnap már majdnem ugyanaz...Ha meg nemet mondok durcizik...
2010. ápr. 24. 17:26
 10/14 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem a lányok ezt elvárják.

És akkor ez még nem is sok.

Én a minap bezélgettem egy 25éves egyetemista lánnyal egy házibulin.Ő elmondta h az ő elvárásai kocsi lakás heti egy mozi utána étterem heti 1 meki meg a7végi buli.

Na most egy mozi jeggyel kólával kb.5-6ezer utána étterem 5-8ezer meki 3-5ezer 7végi buli 10ezer.

A lány teljesen átlagos átlagos anyagi helyzetű családból.

És ezt ő arra hozta fel h a barátnői(akikkel én odamaentem)milyen pénzéhesek ők azt is számolják h a randin egy pali mennyit költ rájuk.Meg h akink évnél öregebb a kocsija azzal nem állnak szóba.Szóval rájuk havi 100ezreket kell költeni.És errefel mondta nekem ez a lány h neki nicsenek nagy igényei. :-))))))))

Úgyhogy szomorú de srácok ideje észrevenni h itt a személyiség jóképűség belső értékek már szart sem érnek.Itt nem udvarolni kell hanem kilóra megvenni a nőket. :-((((((((

2010. ápr. 24. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!