Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit áldoztok egy hónapban a barátnőtökre? Vagy héten?
Csak mert...
Akárhányszor plázában vagyunk,mindig kell neki valami...nem mondom hogy nem veszem meg neki, mert azért annyira nem vagyok paraszt...és akkor csak a márkás a jó...És utána még elmegyünk enni, beülünk valahova inni valamit, moziba esetleg...És amikor hazaviszem, mindig kérdezi hogy hogy fog apjától pénzt kérni erre arra, úgyse kap, meg minden, és akkor megkérdezi, hogy esetleg én? Nem gyakran adok neki...De néha azért, egy héten simán kijön 10000.És mivel én pesti vagyok, ő falun lakik, én járok le érte kocsival,meg vissza, aztán haza...változatni kéne,de már lehet nagyon megszokta ezt a "luxust"
Bocsi, de szerintem kihasznál
Persze akit szeretünk veszünk neki dolgokat de azért heti 10 ezer az szentem sok bár már aki hol van pénzügyileg
nekem ex-nek mindig könyörögni kellett, hogy fogadjon el bármit is
szerintem kihasznál, de te tudod
16/f
Szerintem a lányok ezt elvárják.
És akkor ez még nem is sok.
Én a minap bezélgettem egy 25éves egyetemista lánnyal egy házibulin.Ő elmondta h az ő elvárásai kocsi lakás heti egy mozi utána étterem heti 1 meki meg a7végi buli.
Na most egy mozi jeggyel kólával kb.5-6ezer utána étterem 5-8ezer meki 3-5ezer 7végi buli 10ezer.
A lány teljesen átlagos átlagos anyagi helyzetű családból.
És ezt ő arra hozta fel h a barátnői(akikkel én odamaentem)milyen pénzéhesek ők azt is számolják h a randin egy pali mennyit költ rájuk.Meg h akink évnél öregebb a kocsija azzal nem állnak szóba.Szóval rájuk havi 100ezreket kell költeni.És errefel mondta nekem ez a lány h neki nicsenek nagy igényei. :-))))))))
Úgyhogy szomorú de srácok ideje észrevenni h itt a személyiség jóképűség belső értékek már szart sem érnek.Itt nem udvarolni kell hanem kilóra megvenni a nőket. :-((((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!