Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyit áldoztok egy hónapban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit áldoztok egy hónapban a barátnőtökre? Vagy héten?

Figyelt kérdés
22éves fiú vagyok. És 3,5 éve van barátnőm.Szerintem én nagyon sokat adok neki, mármint pénzben, ajándékok azért egy kapcsolatban természetesek... Azért érdekelne ti mennyit áldoztok rájuk? Előre is köszi!
2010. ápr. 24. 16:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez még nem olyan durva kihasználás, de attól is függ, hogy keres-e munkát, vagy mikor lesz állása.

Egy ismerős csaj számontartja, hogy kb 150 000-el tartozik a barátjának (2 év után, kb) és elvileg szeretné megadni neki, de nem biztos, hogy addig együtt maradnak, mire vissza tudja fizetni... na az cikisebb

2010. ápr. 24. 17:32
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez gáz:( Én is szoktam kapni apróságokat a barátomtól, de soha nem kérném, hogy vegyen meg nekem vmit.

Meg ha pl meg is hív kajálni, máskor, amikor nekem több pénzem van, akkor én hívom meg.

Én sürgősen leülnék vele beszélni. Mondd, hogy szeretnél félretenni a keresetedből, de így nem tudsz. Oké, hogy néha szeretne egy üdítőt, de hogy állandóan a plázában hisztizzen, hogy ez meg az kell neki...

2010. ápr. 24. 17:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát az én barátom heti 200 Ft-nál többet nem költ rám. Ha megyünk valahova, akkor általában együtt fizetjük. Nem hagyom, hogy ő fizessen. A legelején még igen, azóta nem. Ha valamire szükségem van, akkor meg megveszem ösztöndíjból, a minimális zsebpénzemből, meg a diákmunkámból. Nem is lenne képem a barátommal vásároltatni magamnak. Nekem ez idegen. Persze ha születésnap, karácsony stb. van, akkor én is kapok ajándékot, de az nem minden héten van.
2010. ápr. 24. 18:03
 14/14 anonim ***** válasza:

Na én ezért nem megyek soha kocsival csajozni sem, randizni sem. Sok esetben már ott kiderül minden mikor odaesek vhová gyalog vagy busszal. Ráadásul randin én nem étterembe vagy moziba viszem a csajt, hanem szimplán elhívom sétálni. Ha buliban ismerem meg, akkor sem kezdem azzal h mire hívjam meg. Ha kéri akkor mondjuk meghívom, de aztán közlöm is vele h további jó szórakozást! Már pár csajtól megkaptam akik ismernek vmennyire mikor erről beszéltünk h mekkora suttyó vagyok, meg h erre is sajnálom a pénzt, stb, de ez egyáltalán nem erről szól. Puzstán arról h fenének sem kell 1 pénzéhes liba, akinek az egyetlen szerelme a pénztárcám. Ha már vkivel összejövök, akkor már alap h elmegyek érte kocsival, me elviszem erre-arra, időnként meglepem vmivel, de nekem olyan kapcsolat nem kell ami csak erről szól.

"életművész"

2010. ápr. 24. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!