Mennyi pénzt áldoztok a ruhavásárlásra havonta? Hol vásároltok?
Most 10.000 Ft-ot szánok rá, mert a biztonság híve vagyok és ha van pénzem félreteszem. SAJNOS államvizsgára ki kell dobnom valami alkalmi ruhára (bár jó lesz majd állásinterjúra) Most kaptam ösztöndíjat, úgyhogy van miből, de így is kellene még egy csomó minden, amire sajnálom. Ja és elkezdtem turizni, mert tök jó cuccokat találtam. De amúgy butikokban szeretek vásárolni török és olasz, magyar árut. Jó minőségűek és nem olyan drágák mint a plázás dolgok. Lassan már a plázás cuccokkal is ott tartunk, mint a kínaissal, hogy szembe jön veled az utcán. Azt nem szeretem. Csak az a baj, hogy egyre több kínai is azt árul, mert rájöttek, hogy igenis van igény a jó minőségű alig drágább cuccokra.
21/L
Változó.
Felsőt 400-1600 ft között szoktam venni, kb 5 db-ot havonta, nacit ritkábban veszek, nem havonta, bár most meg múlt hó-ban muszáj volt (fél éve szültem, és még alakulgatok, minden vagy kicsi, vagy nagy rám).
Invázió, Shiva (Ázsia centerben van), Józsefvárosi piac...
Lehet, hogy "szar kínai", de amiket veszek, a 70%-a 1 év múlva sincs kinyúlva, nem bolyhos, semmi bajuk nincs, és ránézésre jobban bejönnek, mint pl a C&A, H&M, Takko Fashion ruhái. Én ezekben még nem találtam olyat, ami tetszene:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!