Mire koltotok tobbet . Ruhakra vagy inkabb kiegeszitokre?
Én kiegészítőkre többet költök, de jobban szeretnék ruhákra költeni. Csak mindig meglátok 1-2 annyira jó dolgot, amit máshol tuti nem látnék és nem hagyhatom ott.. Mindig ez megy :D Én is inkább visszafogottam kiegészítőket vásárolok. Legyen elegáns, de egyben nőies is. Ruhákban is a visszafogottabb egyszínű, kis díszítésűeket választom. Nem szeretem a túlzott színes, csicsás ruhákat. Szeretem a feketét, fehéret, bézs színűt és a szürkét :)
18/L
nagyon minimalista stílusom van, szinte csak feketét hordok, néha sötétszürke, sötétkék, petrolzöld, és kifejezetten undorítónak tartok szinte bármiféle díszítést, kivéve ha nagyon ízléses. :)
nincs sok kiegészítőm, de amik vannak, azok igencsak drágák voltak, szóval mégiscsak inkább ruhára (illetve vászontáskákra, amiket nagyon imádok :D) költök több pénzt, de kiegészítőre sem keveset.
bááár... a cipő kiegészítőnek minősül? mert akkor mégiscsak kiegészítőre ;)
Ruhákra.
Inkább több felsőt veszek pl. minthogy azon kelljen gondolkodnom milyen kiegészítőkkel variáljam, hogy nem tűnjön uncsinak és nem ismerjék fel, hogy 2 napja is ebben voltam :)
Összességében nincs olyan sok ruhám, és gyakran lecserélem, nem sok olyan darabom van, ami megvan 2-3 éve, a legtöbb ruhámat 1 éven belül vettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!