Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mire koltotok tobbet . Ruhakra...

Mire koltotok tobbet . Ruhakra vagy inkabb kiegeszitokre?

Figyelt kérdés
Es fontos-e az,hogy egy polo nadrag ... "diszitett" legyen ... vagy legyen inkabb visszafogottabb?
2010. aug. 8. 20:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ruha
2010. aug. 8. 20:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja és inkább egyszerű legyen mert akkor több hangsúly kerül mondjuk egy kis nyakékre ha fölveszem.És az szép :)
2010. aug. 8. 20:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Én kiegészítőkre többet költök, de jobban szeretnék ruhákra költeni. Csak mindig meglátok 1-2 annyira jó dolgot, amit máshol tuti nem látnék és nem hagyhatom ott.. Mindig ez megy :D Én is inkább visszafogottam kiegészítőket vásárolok. Legyen elegáns, de egyben nőies is. Ruhákban is a visszafogottabb egyszínű, kis díszítésűeket választom. Nem szeretem a túlzott színes, csicsás ruhákat. Szeretem a feketét, fehéret, bézs színűt és a szürkét :)

18/L

2010. aug. 8. 20:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
RUhákra :(
2010. aug. 8. 20:49
 5/13 anonim ***** válasza:
Ruhákra. És kifejezetten kerülöm a díszitett, csicsázott ruhadarabokat. Azt szeretem, ha mondjuk a felsőben van valami rafinált megoldás, de a csili-vili díszítésektől rosszul vagyok. :D
2010. aug. 8. 21:30
 6/13 anonim ***** válasza:
en fele fele aranyban.a clairesben nalunk itt bernbe gyonyoru minosegi kiegeszitoket lehet kapni.par frankert.ugy hogy ha vasarolok fele penzem mindig ott hagyom
2010. aug. 8. 22:24
 7/13 anonim ***** válasza:

nagyon minimalista stílusom van, szinte csak feketét hordok, néha sötétszürke, sötétkék, petrolzöld, és kifejezetten undorítónak tartok szinte bármiféle díszítést, kivéve ha nagyon ízléses. :)

nincs sok kiegészítőm, de amik vannak, azok igencsak drágák voltak, szóval mégiscsak inkább ruhára (illetve vászontáskákra, amiket nagyon imádok :D) költök több pénzt, de kiegészítőre sem keveset.

bááár... a cipő kiegészítőnek minősül? mert akkor mégiscsak kiegészítőre ;)

2010. aug. 13. 14:30
 8/13 A kérdező kommentje:
van aki szerint a cipo is kiegeszito ^^
2010. aug. 13. 14:33
 9/13 anonim ***** válasza:
ruhákraa sokkal többet költök mint kiegészitőkre! amugy meg az hogy visszafogottab vagy diszesebb legyen egy ruha az alkalomtól is függ!
2010. aug. 13. 14:51
 10/13 anonim ***** válasza:

Ruhákra.

Inkább több felsőt veszek pl. minthogy azon kelljen gondolkodnom milyen kiegészítőkkel variáljam, hogy nem tűnjön uncsinak és nem ismerjék fel, hogy 2 napja is ebben voltam :)

Összességében nincs olyan sok ruhám, és gyakran lecserélem, nem sok olyan darabom van, ami megvan 2-3 éve, a legtöbb ruhámat 1 éven belül vettem.

2010. aug. 13. 15:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!