Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Te elviselnétek a párotokon a...

Te elviselnétek a párotokon a műkörmöt?

Figyelt kérdés

Milyen érvetek van mellette és ellene?

Nők véleménye is érdekel....

2013. febr. 5. 13:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

19.

nem.

de ha már itt tartunk, akkor vajon hogy néz ki egy "duci" körmön a hosszúkás műköröm?! te magad árultad el, h az emberek 90%-ánál már itt eleve kilóg a lóláb. és akkor még csak a formáról beszéltünk, a vastagságról és a mintázatról nem.

2013. febr. 5. 19:11
 22/24 A kérdező kommentje:
? kilóg....
2013. febr. 6. 15:12
 23/24 xshorty ***** válasza:
100%
hát én biztos soha életben össze nem jönnék valaki olyannal, aki szereti azokat a hatalmas karmokat. úgy értem nem "köröm-ízlés" alapján döntök ki legyen a barátom, csak össze sem jönnénk, mert teljesen eltérne az ízlésünk. egyetlen műköröm, amit eltudok viselni, az a kisebb francia manikűrös. de a többi.. hát, nem mondok semmit.
2013. febr. 6. 21:01
 24/24 A kérdező kommentje:

:) Igen vannak borzalmak

Nekem is a rövid francia, a natúr, és a körömágybőr színű a kedvencem...azokat olyan szépen lehet viselni...

De hát ép ezért szép az élet, mind mások vagyunk. Nekem nem tetszik a formátlan duci köröm, abból olyan szép rövid hosszúkás körmöt lehet varázsolni ami tökéletes ujjacskákat varázsol ( a tövig rágottról ne is beszéljünk).

Azt sajnálom csak hogy ez is átesett a ló túloldalára mint sok szépítési dolog, így sok mindenkinek a giccsel és az ocsmánysággal azonosul....

Nem ítélkezek mindenki véleménye értékes, és mivel mindenki a kérdésemre válaszolt én mindenkinek zöld kezet adtam.

Köszönöm szépen a válaszaitokat.....minden jót!!!

2013. febr. 7. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.