Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Te elviselnétek a párotokon a...

Te elviselnétek a párotokon a műkörmöt?

Figyelt kérdés

Milyen érvetek van mellette és ellene?

Nők véleménye is érdekel....

2013. febr. 5. 13:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy non igen, ha a mukorom egy szolid, termeszetes hatasu kormot jelent, nem pedig karmokat. Ferfin csak akkor, ha korombetegseg miatt kell neki
2013. febr. 5. 13:37
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

nem. én se hordok, ő se hordjon! :-)

egy nő

2013. febr. 5. 13:40
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt, most régóta nincs. Azért kellett, mert világéletemben rágtam a körmöm. Szép volt, jó volt, de megőrültem attól, hogy az ujjbegyeimmel nem tudtam tapintani, bénának éreztem magam, akkor is, ha rövid volt. A páromnak így is, úgy is jó, nem izgatja, nem a körmöm miatt van velem. Lehet arról kommentelni, milyen undorító a körömrágás, megszoktam. Nálam ez egyfajta stressz-levezetés és egészen kicsi korom óta megvan, így ismernek, így szeretnek, szóval nekem ez már egyéni márkajelzés.
2013. febr. 5. 13:40
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok, a párom férfi, igencsak meglepődnék, ha műkörmöt akarna. :P

De ha ez lenne élete álma, elviselném.

2013. febr. 5. 13:43
 15/24 QueenRavenna ***** válasza:
100%
Meglepődnék, ha a barátom műkörmöket rakatna fel. :O
2013. febr. 5. 13:48
 16/24 A kérdező kommentje:

:D köszönöm a válaszokat....

Én lány vagyok csak nem tudtam hogy tegyem fel a kérdést , hogy itt maradhasson ebben a kategóriában...

Azért érdekelnek a válaszok, mert én is körmös vagyok, és mielőtt kötözködne valaki, nem vagyok "buta" 2 diplomám van csak hát imádok szép ízléses körmöket csinálni...és ugye az a jó munka amit szeretsz csinálni.

Mostanában tapasztalok egy kis ellenállást ezzel kapcsolatban és a legtöbbször az az indok, hogy nem akar az illető plázacicának kinézni, vagy hogy a randin az aktuális pasi ne nézze mű nőnek...

Szerintem egy szép körömtől nem lesz valaki mű, inkább a vakolat vastagságú sminktől, vagy a felfújt szájtól, ordító műhajtól stb....

Viszont ez az indok itt fel sem merült...lehet csak én találkozom ilyen emberekkel....

2013. febr. 5. 13:50
 17/24 anonim ***** válasza:
93%

Többen írták, hogy tetszett a férjüknek, párjuknak, míg volt műkörmük.

Biztos vagyok benne, hogy nem maga a műköröm tetszett nekik, hanem a francia lakkozás.

Azt pedig rövid, igazi körmökre is el lehet készíteni, szóval. :)

2013. febr. 5. 13:53
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

12. vagyok

én épp a te vendégeid aggályai miatt nem hordok műkörmöt. igenis nagyon plasztik hatást kelt. persze, hozzáteszem, h eltúlozva minden az: a vakolatnyi smink, a hajhosszabítás, a műmell, az ajakfeltöltés. de ezeket mind lehet ízlésesen csinálni. úgy,hogy tényleg "dobjanak" a viselőjén, hozzátegyenek a természetes szépségéhez. A műköröm viszont számomra a legművibb mind közül, mert semmilyen formában nem kelthet természetes hatást.

2013. febr. 5. 13:55
 19/24 A kérdező kommentje:

De lehet hogy azért mert az emberek 90% (és nem bántás képen) "duci" nem formás körme van...tehát ha már hosszúkásabb rögtön műnek látod mérettől függetlenül.

(Például nekem keskeny hosszú körmöm van, 14 éves korom óta szinte naponta hozzám vágták hogy mű)

Vagy nem?

2013. febr. 5. 15:58
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon rondák a műkörmök, teljesen természetellenes, főleg hogy a legtöbb csajon ilyen rondán fényes virágos pillangós ocsmány rózsaszínt szoktam látni. De az egyszerűbb sem tetszik... mindenkinek szebb a saját körme, csak rendesen kell ápolni.
2013. febr. 5. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!