Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Te elviselnétek a párotokon a...

Te elviselnétek a párotokon a műkörmöt?

Figyelt kérdés

Milyen érvetek van mellette és ellene?

Nők véleménye is érdekel....

2013. febr. 5. 13:18
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
56%
Nem.
2013. febr. 5. 13:20
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

gondolom a nők véleménye is érdekel alatt nem a mi párunkra gondolsz (vagyis a pasikra) :P

szerintem lehet igen ízléses és szép, de ezektől a hegyes karmoktól engem is kiráz a hideg...

nekem is szokott gyakran lenni, ilyesmi hosszú:

[link]

vagy rövidebb, ez a max hossz

2013. febr. 5. 13:23
 3/24 anonim ***** válasza:
82%

Jobban szeretem a saját körmét,ami műkörömnél is hosszabb.

Viszont szép erős,nem törik le,nem nyafog hogy bármit nem csinál meg,nem tölt ótákat a körmösnél,és nőni is ingyen nő.

Nincs szebb egy hosszú egyszínűre festett igazi női körömnél.

F

4/24 anonim ***** válasza:
100%
a férjemen? nemár h pasiknak is csinálnak már:))amugy nokon nincs semmi baj vele, nekem nincs a munam miatt zavaró lenne, de nekeem tetszii ha szép izléses, nem olyan csúnya hosssú
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom te pasi vagy. A én párom elviselte a műkörmöt. Nem hegyes sas karmom volt,hanem szép kocka lekerekített. Soha nem izgatta a téma különösebben, hétköznap szerintem észre sem vette, vagy ha át lett lakkozva, szex közben, kézimunka közben viszont kifejezetten szexinek találta, az ő állítása szerint.
2013. febr. 5. 13:24
 6/24 anonim ***** válasza:
75%

Az ő döntése, ebbe szerintem senkinek nincs bele szólása. Bár kérheted, hogy legyen kicsi, ízléses, de szerintem ennyi.

Annyira nehéz elviselni, hogy neki műkörme lett?

Én nő vagyok, nekem nincs műkörmöm, mert én magam nem bírom elviselni, de ha akarnék, akkor a férjemnek csak annyi beleszólást engednék, hogy szerinte melyik szebb.

2013. febr. 5. 13:25
 7/24 anonim ***** válasza:
90%
Nekem volt, de a páromnak nem tetszett, pedig szolid rövid volt, a körmöm meg ledobta magáról :( Alapból tetszik a szépen megcsinált, szolid, nem tipes műköröm, csak akkor már adjon magára annyit az illető, hogy nem hagyja lenőni. Az undorítóan tud kinézni...
 8/24 anonim ***** válasza:
78%
jaj de gáz válaszokat írok, nem gyakorizok tobbet mobilról:))
 9/24 anonim válasza:
100%

Nő vagyok, nekem volt 2 hónapig, a férjemnek tetszett, azért is mert mindig szép volt és azért is, mert nem kellett annyit foglalkozzak vele itthon, pedig soha nem volt extra a körmömön, csak egy szintelen körömerősítő, mégis félórát biztosan elbíbeltem vele. De nekem nem tetszett, gátolt ebben- abban( kiszedni az aprót abevásárlókosárból, felvenni egy tűt a földről, kinyitni egy gyógyszeres üveg műanyag fedőjét és sorolhatnám), pedig néhány mm volt, nem volt hosszú,mégis egyszer a lányom előrekapott a fejével és megmartam a körmömmel, másnap leszedettem. Nem szándékoszom többet tenni, de az biztos, hogy szép! Nekemmindig francia manikűröm volt, egyszerű, semmi csicsa...most nincs semmi rajta, örülök ha élek, alig alszik alányom éjjel....

Szerintem ha a barátnőd szeretne, engedd hogy kipróbálja, neked is tetszik, ha ő szép és jólérzi magát a bőrében.

2013. febr. 5. 13:28
 10/24 anonim válasza:
100%

Utálnám ha a férjem elvárná, hogy műkörmöm legyen.

Ha neki lenne, hát... nem biztos hogy a szex napirenden lenne egy ideig...

2013. febr. 5. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!