Nincs olyan hogy alap. Mindenki azt használ amire szüksége van. Nekem ez 14 évesen a korrektor volt. Más nem kellett.
2013. febr. 3. 16:47
2/9 anonim válasza:
Azt használd amire szükséged van..ha nincsenek bőrhibáid felesleges az alapozó púder stb. Tudom,hogy ma már egy 14 éves lány sminkeli magát, de szerintem még korai. de ha mindenképpen szeretnéd sminkelni magad akkor maximum szemceruzával kihúzhatod vékonyan a szemed, és esetleg egy kis szájfény, ennél szerintem több nem kell.
2013. febr. 3. 17:20
3/9 anonim válasza:
én nekem ilyen idős koromban: alapozó (ma is enélkül képtelen lennék az utcára lépni), szemspirál.
19 vagyok mai napig ez az alapvető "iskolába járós" sminkem :D
2013. febr. 3. 17:43
4/9 anonim válasza:
Én 14 évesen nem sminkeltem. Utána is évekig csak szemceruzát használtam. Ha nincsen ronda bőröd, fölösleges alapozót meg púdert venned. Ha kicsit sápadt vagy, pirosító mehet, esetleg valami szemceruza, de szerintem inkább barna, a fekete elég erős.
2013. febr. 3. 20:07
5/9 anonim válasza:
szemcerka, szempillaspirál, szájfény és max korrektor.
2013. febr. 4. 09:56
6/9 anonim válasza:
én korrektort és szempillaspirált használok egy alap napon. Ha van kedvem hozzá még húzok egy vékony barna tusvonalat. Ha pedig nagyon sápadtnak tűnök használok egy kis pirosítót. Eseményeken még egy kis rúzst, púdert és szemöldökceruzát használok. Szóval én úgy mindig más. :)
16 vagyok.
2013. febr. 5. 17:31
7/9 Szilvia07 válasza:
Amondó vagyok, ha van bőrhibád, akkor se használj semmit. Eltömíti a pórusokat minden kence. Ráadásul visszataszító az a 14 éves lány, aki 22-nek akar látszani. Legyél önmagad, ne rejtsd az arcod festékek alá. Ha mégis így teszel, előfordulhat, hogy amikor a legszebb női korban leszel, 15 évvel idősebbnek látszol majd, mert úgy öregítenek ezek a szépítő szerek.. A döntés rajtad áll. Magadnak akarj megfelelni, ne másnak.
2013. febr. 6. 07:26
8/9 anonim válasza:
Én 13 vagyok és ezeket használom:suliba - BB krém/ alapozó a szememre és a szemem alá mert karikás nagyon reggel, szempillaspirál, szájfény/színezett ajakápoló
Ünnepekre/néha utcára ha csini akarok lenni -BB krém/alapozó az arcomra,szemhéjpor (csak a mélyítővonalat árnyékolom, halvány barnás árnyalatokkal, max kicsit csillogó por) , tus (ritkán cicásra) , rúzs (halvány rózsaszín)
2014. jan. 1. 13:40
9/9 anonim válasza:
Hát en most megyek 9.-be de 14 évesen semmi smink nincs raktam nem ugy mint az elottem valaszolo.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!