Anyukámnak szeretnék sminkfelszerelést vásárolni! Mit vegyek?
14 éves vagyok, szóval én még nem sminkelem magam és nem is igazán tudom, hogy mire van szüksége egy nőnek. :D
Csak mindig mondom anyumnak, hogy olyan rossz a sminkje, ő pedig folyton azzal jön, hogy nincs ideje sminkcuccok közt kutatni és ő amúgy sem tudja, hogy mi a jó.
Valami iszonyat rossz állagú és büdös korrektort ken fel az egész arcára, ami valami igazán olcsó márkából származik... Aztán a szeme alsó felét kihúzza egy Avon-os fekete szemceruzával, de te jó ég, az annyira furán néz ki... :D Szép nagy szeme van, és így eléggé hülyén fest. A szempilláit mindig valami Max Factor-os spirállal festi ki, az szerintem oké.
száját pedig kikontúrozza és csak simán beszőlőzsírozza... Szerintem ez a legnagyobb sminkbaki amit elkövet. :) Mármint, egy szinte natúr száj, erős kontúrral...?!
Nem használ se púdert, se semmi más alapoz dolgot.
A szemhéját nem festi, mert szerint attól nagyon ráncos lesz. Van naki pár kék meg rózsaszín szemhéjfestéke, azt nem is csodálom, hogy nem akarja hordani.
Tusról még nem is hallott. :D
A pirosítót meg nem tartja szépnek.
Én arra gondoltam, hogy veszek neki:
-Valami minőségi alapozót
-Valami minőségi púdert
-Barna szemceruzát (Van olyan?)
-Tust
-Barna árnyalatú szemhéjfesték palettát
-És olyan Max Factor-os ajakfilcet. :)
Szerintetek ez jó lenne? Tényleg nem értek hozzá, szóval kérnék egy kis segítséget! :)
Előre is köszi! 14/l
Azt kifelejtettem, hogy anyum sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál, olyan 20-onévesnek tűnik. És modern is, ügyel az alakára, csinos... Csak éppen a sminkje rossz, és az öregíti őt. A haja be van festve szinte feketére, és ehhez a kihúzott száj, meg a fekete szemceruza jó vastagon... Olyan Goth-os kinézete lesz tőle. :D
Oh, és ha valaki tud mondjuk valami jó kis sminkkönyvet (ha van ilyen), amiből jól megtudna tanulni sminkelni, akkor mondhattok azt is. :)
És drágább dolgokat is szívesen fogadok, karácsonyra szeretném neki megvenni ezeket, és akár egy 10-est is rászánok. :)
Ja, és ha számít, akkor kicsit hasonlít Szekeres Nórára, csak nagyobbak és szebbek a szemei, az ajkai is teltebbek.
De kb. ilyen idősnek tűnik, a haja is nagyon hasonló, csak sötétebb, illetve a fejformájuk is úgy-ahogy egyezik. :)
Köszi szépen a válaszod, segítettél! :)
A Müllerben szeretnék majd vásárolni, úgy láttam ott van jó sok smink cucc. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!