Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen sminkfelszerelést...

Milyen sminkfelszerelést ajánlanátok kezdő sminkelő lánynak? =)

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, de csak most vágnék bele ebbe a dologba, szóval szeretnék tanácsokat kérni. =)

Inkább a természetes sminkeket szeretem, alapból szárazabb a bőröm, nincs túl sok bőrhibám, habár hajlamos vagyok a szem alatti karikákra és az orr+áll körüli mitesszerekre, pattanás már szerencsére szinte soha.

2012. ápr. 21. 00:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

- folyékony alapozó

- korrektor

- púder

- szempillaspirál

- szemceruza

- szájfény

- pirosító

- szemfestékek

- nagy ecset a pirosításhoz

- applikátor, vagy ecset a szemfestékekhez

2012. ápr. 21. 00:12
 2/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! =)

Esetleg tudnál/tudnátok konkrét termékeket is ajánlani?

2012. ápr. 21. 00:16
 3/14 anonim ***** válasza:

Az 1. választ kipótolnám még 1 szemhéjtussal és 1 szemöldökceruzával,vagy porral.

Ha bemész bármelyik drogériába bőséges választék közül tudsz választani...nekem a legnagyobb hisztim,hogy a szempillaspirál vízálló legyen.Mivel hosszú szempillám van,így ha sima spirált használok lepislogom a szemem alá az egészet.

2012. ápr. 21. 04:09
 4/14 anonim ***** válasza:
ha mondasz egy árkategóriát ,megpróbálok segíteni!:)
2012. ápr. 21. 11:24
 5/14 A kérdező kommentje:

Hát először nem túl drága dolgokra gondoltam, mivel először jobb lenne csak belekóstolni ebbe a dologba, elég hülyén érezném magam egy profi készlettel, ki sem tudnám használni. =D

Én az egészre összesen 15-20 ezret szánnék. =) Esetleg az ecsetek terén kérhetnék még pluszban segítséget? Ugyanis nekem, mint kezdőnek az essence ecseteit ajánlották, de most utánanéztem a neten, és csak a szemre való ecsetekre írták, hogy megéri, szóval most elbizonytalanodtam kissé... =)

2012. ápr. 21. 11:34
 6/14 anonim ***** válasza:
Az essence ecsetek nagyon jók, én is azt használtam, csak eltűnt, de a barátnőm is olyat használ, és nekünk bejön :)
2012. ápr. 21. 11:48
 7/14 anonim ***** válasza:

Ezeket a videókat nézd meg, nekem nagyon sokat segítettek. :)

http://www.youtube.com/watch?v=7lw1jsAHc7s

http://www.youtube.com/watch?v=F9zyttcwZyo

2012. ápr. 21. 11:59
 8/14 anonim ***** válasza:

Szeirntem alapozót felesleges mindennapokra felrakni. Nem hiszme, hogy akkora hibáid lennének. ELég egy korrektor.

Én ezeket használom, tökéletesen beváltak:

-korrektor- Essence- kb. 800 ft

[link]

-púder mattítani- Rimmel Stay Matte- kb 2000 ft

-spirál- Max Factor- False Lash Effect- 2999 ft, ha a színes tubusosat veszed/ kék, lila, narancs, piros/

- tus- Essence filces tusa

- szemhéjfestékek- Essence, olcsó, jó, bár kell alá alap, az szintén van az essence-nek

- pirosítót is beszerezhetsz, de én azt nem használok, nem tudok segíteni benne

-szemceruza, én ezt sem használok, mert nem olyan tartós mint a tus, de azt majd ajánlanak mások

Az essence ecsetei nagyon jók. Ha más nem, akkor a púder és a szemhéjfestékhez való ecsetet vedd onnan.

2012. ápr. 21. 12:12
 9/14 anonim ***** válasza:

Akkor kiegészíteném, hogy mim van (olcsó-közép kategóriás cuccok):

- folyékony alapozó: Miss Sporty So Clear (antibakteriális alapozó)

- korrektor: Miss Sporty So Clear

- púder: Miss Sporty So Matte

- szempillaspirál: Miss Sporty Lash Millionaire (Color Trendes is van, de car)

- szemceruza: Avon 24k (jobb a sima, amiben nincsenek csillogó darabkák, mint ebben)

- szájfény: Avon 24k és Miss Sporty Hollywood

- pirosító (noname cuccok) Wollare és Sabrina Rudnik

- szemfestékek (noname cuccok mindenhonnan)

- nagy ecset a pirosításhoz: Eurós boltban kapható szett része volt

- applikátor, vagy ecset a szemfestékekhez: Rossmann for your Beauty ecset

2012. ápr. 21. 13:01
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

4. vagyok :)

Akkor az Essemce és a NYC termékeit ajánlanám!:)

Én két fajta alapozót használok.

Essence hab állagú alapozó. szinte csak belenyúlsz és pont elég is az egész arcodra.Ehhez nekem sem korrektor sem púder nem kellett.Teljesen jó. 1099 ft

Kézzel szoktam felvinni!

[link]

Illetve a Garnier BB krémet használom.Száraz a bőröd, valószínű púder sem kell rá. nekem azért kell egy kicsi!:D

2199 ft(rossmann)

NYC púdert használok, és nagyon szeretem. 900 ft

[link]

Korrektor. Nekem szem alatti karikáim vannak főleg, és erre nekem a rúzsos formájú essence korrektort ajánlották.

650 ft.

[link]

Pirosító. Jelenleg a már forgalomból kivont Essence pirosítót használom, illetve az Essence krém állagúját.

Amit ajánlanék:NYC pirosító 800-900 ft körül van

[link]

Illetve Essence krém állagúja.800 ft

[link]

állítólag ebből csak a barackos színű ér valamit,én is ezt használom. és szeretem is.

Szemceruza.Szerintem ebben már jártas vagy, azért leírom,hogy az Essence ceruzái nagyon jók! Én kiszoktam húzni a szempilláim tövénél is ceruzával, különböző színekkel,és ott is tökéletesen mutatnak!:) 400 ft.

Spirál: Essence get BIG! lashes spirálok. 650 ft. Duci keféje van, és az én reménytelen pilláimmal is csodát művelt!:)

[link]

Szemhéjpúder alapozóról nem tudok nyilatkozni, most tervezem beszerezni!:)

Szemöldök ceruza Essence 500 ft. (02 brown , az én barna hajamhoz:)

[link]

Tus:

Essence gél állagúja

900 ft.

[link]

Essence szemöldök ápoló: Van benne 3 minta, illetve a por, amivel a minta alapján ha kifested a szemöldököd, látod,hogy hogy szedd a szemöldököd!

800 ft.

[link]

Ecsetek .Mind Essence,remélem meglepődött mindenki :D

Púderecset(kerek a teteje) 850 ft:

[link]

Pirosító ecset(ferde) 800 ft:

[link]

Tusecset 500 ft:

[link]

Szemhéjpúder ecset 400 ft:

[link]

Smokey ecset 400 ft:

[link]

szájfények, rúzsok,ajakfilcek 500-1100 ft között mozognak.

a szemhéjpúderek közül vedd meg ami tetszik!:)

remélem a képekkel megspóroltam neked a keresgetési időt, és tudsz majd valamit hasznosítani!:)

Sok sikert!:)

2012. ápr. 21. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!