Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi kell egy kezdő műkörömépítő...

Mi kell egy kezdő műkörömépítő csomagba?

Figyelt kérdés
Szeretnék otthon magamnak és családomnak műkörmöt csinálni. szeretném tudni, hogy mik tartoznak az alapfelszerelések közé amit be kell szerezni. Milyen árban van egy kezdő csomag. Egyben (csomagban) érdemes megvenni vagy külön külön. Ha ez utóbbi úgy tudtok listát adni, hogy miket?Láttam szakmai weboldalakon 20.000-ért a vaterán 7000-ért. Későbbiekben ha jól megy akkor elmennék majd tanfolyamra is, de addig otthon gyakorolgatnék. Ja és tudtok ajánlani könyvet vagy weboldalt ahonnan el lehet lesni dolgokat? Előre is köszi!
2012. jan. 19. 14:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tartom jó ötletnek (és valószínűnek sem), hogy miután otthon csinálgattál körmöt elmenj tanfolyamra. Addigra már feleslegesnek fogod gondolni, de ha mégis elmész, sokat fogsz szenvedni, hogy a rosszul berögzült mozdulatokat kijavítsd, és hozzászokj a jóhoz. Ráadásul már azzal rosszul kezded, hogy vaterán akarsz vásárolni. A kezdő csomagok meg általában hiányosak, vagy nem épp a legjobb minőségű anyagokat/eszközöket teszik bele. Na meg persze semmihez nincs használati utasítás. Anélkül meg ne kezdj bele, hogy nem tudod hogy kell csinálni. Utolsó sorban pedig ezt nem ellesni lehet, hanem elsajátítani, megtanulni és begyakorolni.
2012. jan. 19. 15:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Biztos igazad van. Én is azt olvastam, hogy jobb ha magunk állítjuk össze a csomagot, mert jobb minőséghez jutunk. a vaterát így utólag belegondolva én sem gondoltam komolyan :) Annyi az egész, hogy nyáron mennék tanfolyamra, csak addig gondoltam kipróbálom egyáltalán lenne-e hozzá érzékem.Ezért kérdeztem, hogy aki otthon csinálja ezt magának, az tudna e segíteni, hogy miket vett?
2012. jan. 19. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!