Egy kezdőnek melyik tust ajánljátok? 15/L
Azt hallottam, a filcest a legkönnyebb használni..szerintetek is? És hol vegyek jó minőségűt, elérhető áron, mi a neve?
(nehehen tudok egyenes vonalat húzni még szemceruzával is)
Igen, tényleg a filcest a legkönnyebb használni. Nekem s-he van, és nagyon szeretem, nem kenődik, szép, és kb 800 ft volt.
Bnőm meg essence-t használ, szereti ő is.. meg az essence termékek ugye eleve nagyon jók az árukhoz képest. én nem is tudom miért pont shet vettem, de jól jártam vele nagyon.
Filceset.
Én az essence-t ajánlom, azt hiszem, 800 ft.
Köszi! :)
Essence Rossmann, S-he DM ugye?
Catrice vizálló tusát ajánlom:)1000ft és nagyon könnyű használni ráadául nem maszatolódik még sírni is lehet benne és a helyén marad:)L'oreál tusának az utánzata:)
21/L
MAC zselé állagú tus. Van hozzá külön ecset és nem folyik el. Szép vonalat lehet vele húzni. Picit drága de jó is!:)
Egy sminkes
nem filces de a hegye olyan mintha filc lenne szóval könnyen lehet vele dolgozni ne aggódj:)Még anyámnak is sikerül vele szép vonalat húznia pedig ő elég béna:D
Amúgy rossmannba kapható:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!