Milyen sminkfelszerelést ajánlanátok kezdő sminkelő lánynak? =)
20 éves vagyok, de csak most vágnék bele ebbe a dologba, szóval szeretnék tanácsokat kérni. =)
Inkább a természetes sminkeket szeretem, alapból szárazabb a bőröm, nincs túl sok bőrhibám, habár hajlamos vagyok a szem alatti karikákra és az orr+áll körüli mitesszerekre, pattanás már szerencsére szinte soha.
Juppíí, köszönöm a sok hasznos választ! Így már tuti lesz miből elindulnom. Köszönöööm, most ennek tökre örülök. ^^=)
Holnap fogok menni a West Endes MAC boltba 1 órás sminktanácsadásra, ami 15000-be kerül, de utána le lehet vásárolni. Igazából amit ott mindenképp venni szeretnék, az egy nagyon jó alapozó, a többit meg még meglátom. =)
Ha gondoljátok, szívesen írok róla egy rövid beszámolót. =)
Na, végül csak ma jutottam el a West Endi üzletükbe, mert a hétvégén közbejött valami, de nem felejtkeztem el arról, hogy megírjam. =)
Szóval alapjában véve elégedett vagyok a dologgal, habár én egy egyszerű, otthon is könnyen elkészíthető, természetes sminket kértem, és ezt elég jól meg is kaptam. A boltban lévő eladók mind kedvesek, segítőkések voltak, aki sminkelt, magyarázott is és segített kiválasztani, hogy mire vásároljam le a 15000 Ft-ot.
Nekem az a véleményem (eddig) a termékekről, hogy az alapozó nem volt teljesen jó, habár lehet, hogy én nem tudtam rendesen elmondani, hogy milyen a bőröm. Alapjáraton véve száraz, de a homlokom szokott néha csillogni. A csajszi végül valamilyen folyékony alapozót használt, ami utána rendesen csillogott (de csak a napfényben!, amúgy gyönyörű színt adott a bőrömnek). A szemhéjfestékkel viszont 110%-ig elégedett vagyok, mert eddig, amiket használtak rajtam, mind össze-vissza elkenődött, beült a ráncokba, stb. De ez már több órája tökéletesen a helyén van, nem kenődik, hanem gyönyörű. Nagyon tetszik. =)
A szemceruzát átlagosan jónak látom, a szempillaspirált pedig átlagosnak. Szájfényt is használtak rajtam, amivel csak az az egyetlen bajom, hogy én nagyon hamar lenyammogom valahogyan mindig, szóval ez mindig hamar lejön rólam, de amúgy szép színe volt.
Összességében egy olyan 10/8,5-öt adnék az egész dologra. A pici levonás csak azért, mert én direkt kértem, hogy NAGYON természeteset szeretnék, erre kaptam egy jó vastag szemceruza-kihúzást, na de sebaj, hosszútávon ez nem probléma. Valamint én kicsit hosszabb tanácsadásra számítottam volna, de lehet, hogy az egy bonyolultabb sminknél lett volna hosszabb.
Hát körülbelül ennyi. =) Amit itt nem tudtam beszerezni, azt beszereztem a DM-ben (többnyire) az essence pultnál. =D (szempillaspirál, egy 4 színű szemhéjfesték-paletta, ecset, szemhéjalapozó, BB krém, pirosító, arctonik. =)
Ha esetleg valaki még ellátogat ilyen szolgáltatásra később, én is kíváncsian várom a tapasztalatokat (akár kommentben, akár esetleg privátban).
További szép napot nektek! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!