Hogy mondjam meg anyukámnak hogy sminkelni szeretném
magam?
Figyelt kérdés
13 éve vagyok és szeretnék elkezdeni sminkelni . Csak szempillaspiral alapozó meg max.egy kis szemceruza. Az osztályban csak 1-2 lány sminkel viszont a baráti körömből mindenki . Hogy mondjam el anyának ? :/ mert az úgy még se jó hogy egyik nap ha hazaér sminkelve várom..:DD
Kérdezd meg először hogy mit szólna hozzá, de csak szempillaspirált meg talán egy kis szemceruzát használnál. Alapozót viszont semmikép ne használj!
2012. jan. 23. 18:17
2/11 anonim válasza:
Alapozó baromi felesleges hétköznapra, pláne fiatalon. Bőrhibákra elég egy korrektor. Szempillaspirál bőven elég 13 évesen...
Amúgy meg így: Anya, sminkelni szeretnék. Nem akarom túlzásba vinni, ne aggódj.
2012. jan. 23. 18:22
3/11 anonim válasza:
Ha adsz egy kicsit is a nálad idősebb emberek véleményére és nem kezdesz el 13 évesen sminkelni, akkor hálát fogsz adni ha 18 éves leszel! Hidd el! Persze ez csak egy jó tanács! :)
De ha nem érdekel, a tapasztaltabbak véleménye.
Akkor mondd el anyukádnak, hogy mi a nagy helyzet.
Bár nem hiszem, hogy megfogja engedni, az én anyukám nem engedte meg. És tudod mit? Örülök neki! :)
2012. jan. 23. 19:02
4/11 anonim válasza:
Én 14 vagyok, és egy fél éve sminkelem magam. Nálunk nem kellett bejelenteni, egyszer anyum megmutatta, hogy kell pl. szempillaspirálozni, és lassan rászoktam én is :) Ne aggódj, nem lesz semmi baj, csak amikor otthon van, spirálozd ki a szempillád, és mutasd meg neki, megfelelő-e suliba, és mond el neki, nem akarsz többet :) Remélem, segítettem!
2012. jan. 23. 19:03
5/11 anonim válasza:
hát először kerülgesd a témád,járd körül (pl:anya,te hány évesen kezdtél sminkelni?) aztán térj rá a lényegre és kérdezd meg: anya,mit szólnál,ha sminkelném magam?de csak szempillaspirál meg szemcerka!
az alapozót sztem is felejtsd el...legalábbis egyelőre:)
2012. jan. 23. 19:09
6/11 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen az eddigi valaszokat!:) hasznosak voltak.dd meg mindig sleg kinosnak erzem ezt 'bejelenteni', bar tudom hogy anyanak nem lenne iszonyatosan ellenere, de nem szeretsk ilyenekrol beszelni..://
2012. jan. 23. 19:55
7/11 anonim válasza:
Én ilyen idősen kezdtem el magamat sminkelni és nem kértem rá engedélyt. Nem is szóltak miatta, csak néha a bátyám tett megjegyzést, de nem foglalkoztam vele.
Nem lesz semmi bajod, ha már most nekikezdesz a sminkelésnek éppen időszerű. Én már most 28 éves vagyok és az arcom nem lett ráncos, nem tette tönkre a sminkelés továbbra sem. Arra azért majd oda kell figyelni, hogy az alapozód az jobb minőségű legyen, az az egy dolog amin nem szabad spórolni, mert azt az arcodra kened.
2012. jan. 23. 20:09
8/11 anonim válasza:
14 vagyok, és én is szeretnék nagyon halványan sminkelni. Otthon, unalomból már kifestettem magam szemceruzával párszor, de utána rögtön le is mostam. Anyának ezt nem tudom, hogy mondjam el, márpedig muszáj lesz, mert a szemceruzával annyira nem szimpatizálok, inkább szemtust használnék, de azt meg nem tudom csak úgy elővarázsolni. Múltkor anyám még az enyhe szempillaspirált is kiszúrta, és azt mondta, szánalmas vagyok. Szóval nem tudom, hogy szóljak neki erről.
2012. aug. 5. 12:30
9/11 anonim válasza:
Én lányom lennél, olyan taslit kapnál, szivi. Pedig én csak 15 vagyok. Kölyök vagy, kapjál észbe. Szánalmas -.-
2012. okt. 20. 23:01
10/11 anonim válasza:
Kérd meg anyukádat, hogy segítsen neked, mert te szeretnél egy picit megtanulni sminkelni. Mutasson pár trükköt. Engem is így tanított az anyukám. Nem értem, mit kell itt keménykedni, mint pl: 'ha az én lányom lennél, akkora taslit kapnál szivi... ' ez mi? gyönyörű, mit ne mondjak. Ha akar, úgyis elkezdi, vagy az anyjával vagy nélküle. Úgy gondolom, az anyukájával jobban járna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!