Valami alap smink, hogyan?
18 éves vagyok, és tudom hogy irtóra ciki, de nem szoktam soha sminkelni, magamat még egyszer sem sminkeltem ki, csak most érettségiztem és így a szalagavatón, ballagáson, tablófotózáson volt smink de azt kozmetikus csinálta.
Holnap viszont meghívásom van egy eseményre ami ilyen nagyon kiöltözős-nagyon hivatalos, megvan h milyen ruhába kéne menni, fotóznak ami felkerül netre stb, és hát nagyon kéne valami smink is, főleg hogy most vannak pattanások az arcomon mert épp megjött.
Viszont ez holnap lesz, már reggel indulni kell és utána nem lesz lehetőség, nincs itthon senki és magamnak kell megcsinálnom. Sminkkészlet van itthon, nővéremé, de azt se tudom hogy álljak neki reggel?? Csak valami nagyon alap sminket szeretnék, mondjuk hogy ne látszanak annyira a pattanások, meg a szememet kihúzni feketével kicsit, szájfény... de még a szememet sem fesettem soha és nem tudom hogy kell!!
Nem akarom elbénázni és hülyén kinézni, de teljesen smink nélkül sem szeretnék menni.
http://www.youtube.com/watch?v=pWIk5c7jRuw
nézd ez egy alap,füstös szemekhez,ilyen pont jó lesz arra az eseményre!
Ha ennyire kezdő vagy ebben az egészbe ne gondolj ilyen smink költeményekre szerintem legalábbis.Használj alapozót mindenképp mível írtad hogy pattanásaid is vannak.(a pattanásokat mellesleg egy kicsit zöldesebb árnyalatú alapozóval könnyen ellehet tűntetni.)Utánna gondolom főként a szemedet szeretnéd kihangsúlyozni.Szemhély tussal kihúzhatnád a feső szemhélyad ez elég egyszerű művelet,bár mível kezdő vagy egy párszor biztos elrontod majd.Ügyelj arra hogy a tussal belülről haladj kifelé.Kifelé a húzott tus vonalnak vastagabbnak kellene lennie.Utánna pedig valami pirosító ja és a szájfény valami áttetsző színű.
Remélem tudtam segíteni.Sok sikert.
egykis alapozó
púder
szempilla spirálozd ki a szemed alul,felűl
és halványan húzd ki a szemed :)
ja és szájfény meg egy kis pirosító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!