Alap smink cuccok?
19 éves vagyok és úgy gondolom, hogy ideje lenne kicsit többet foglalkoznom a sminkeléssel.
Eddig csak szájfényt, színezett szemkörnyékápolót (szinte semennyit nem fed) és szempillaspirált használtam.
Egy-két pattanásom szokott lenni, de ami aggasztóbb, az a szemem alatti sötét karikák (hófehér bőröm van, így még feltűnőbb).
Mik azok az "alap darabok", amiket be kellene szereznem?
BB krém - jól fed, de nem alapozó és könnyebb használni
korrektor - stiftes a pattanásokra, nem stiftes a szemkörnyékre
transzparens púder
rózsás vagy barackos árnyalatú pirosító - én jobban szeretem a krémpirosítót mert könnyű használni
szemceruza - nem fekete! sötétbarna, sötétszürke vagy mély lila
1-2 szemhéjpúder - legalább 1 nagyon világos, csillogó vagy selyemfényű és egy sötétebb, szintén természetes, natúr színek
szájceruza - a természetes ajakszínednél egy árnyalattal sötétebb, ezt nemcsak kontúrozásra, de az ajak színezésére is használhatod
egy sminkes :)
Az első válaszoló szerintem korrekten leírt mindent, látszik, hogy sminkes. :) Még én is tanultam tőle, a krémes pirosítót ki fogom próbálni, úgyis pirosító vásárlás előtt állok!
Az viszont igaz, hogy fekete szemceruzát ne vegyél, a legtöbb csajnak nem áll olyan jól. Sokkal szebb lehet a sötétbarna, vagy sötétszürke, mert ezek nem teszik annyira komollyá az arcot, sőt, én úgy vettem észre, hogy inkább lágyítják a vonásokat, mégis kiemeli a szemet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!