Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy kicsit...

Mit tehetnék, hogy kicsit nőiesebben/lányosabban nézzek ki? egy nő csak akkor nőies, ha smink van rajta, és kivágott cuccok? :S

Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 13:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nem csak a ruha miatt nőies egy nő hanem viselkedés miatt is. rám mindig is azt mondták hogy igazi nőies nő vagyok. nem káromkodom, nem cigizek,nem viselkedem közönségesen, nem hangoskodok, általában elegánsabban öltözködöm, magassarkú, szoknya, szeretem a nőies cuccokat. sminkelem magam de csak mértékkel.igazából ezt nem lehet elmagyarázni, ez kisugárzás is.
2011. márc. 25. 13:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem. Bár smink jó, ha van, de sokszor elég egy szempillaspirál, hogy kiemeld a szemeid és esetleg egy átlátszó szájfény. Már sokat ugrott a dolog.

A kivágott cuccok sem biztos, hogy nőiesek, csak ha nagyon megválogatod.

Számomra a nőiesség az eleganciát hordja magában. Magassarkú (ez a legfontosabb, esetleg balerinacipő, ha nem bírja a lábad), szatén, vagy szövetnadrág, vagy szoknya (nem mini!) és egy szép felső (nem edhardy és társai). Egy szép garbó, vagy színes felső egy boleroval igen szép lehet.

2011. márc. 25. 13:50
 3/8 anonim ***** válasza:
2011. márc. 25. 14:23
 4/8 anonim ***** válasza:
33%

Hát itt is függ a kisugárzás, az intelligencia :D

Szerintem egy nő,akkor nő, ha tényleg nem káromkodik, max néha poénként ha adott a helyzet. Nem dohányzik... Persze ne hót komor legyen, bulizni bulizhatunk mi is, csak ott se villantsuk a melltartó/bugyi történetet... véleményem szerint ne hallgasson mai divatzenéket, pl SP,Barbee.. bár ez már ízlés.. A magassarkú, és a topánka tényleg jó ötlet. Leggingsek minden mennyiségben, hosszított lenge felsők, denevér felsők, pl Mayo Chix márkákból. Farmerokból cső,répák inkább, lényege hogy ne lezser, trapéz legyen. Inkább szűkebb, de kényelmes kategória még. A szín mindegy, sötétkéktől lehet világosig,feketéig, ez mellé egy magassarkú és máris megvan a "nőiesség" :D Szemednél inkább a tus vonalakat ajánlom,az szexi tud lenni, meg még a rózsaszines,átlátszós szájfények. Ja és mosolyogj :D

remélem segítettem 17/L

2011. márc. 25. 14:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

A magyar tinisrácok szerint, igen, attól leszel nőies, ha cicanadrágot és hozzá csöcskidobós felsőt veszel fel, ami a derekad alá nem ér. :D Ja, és az ápoltság fogalma sokaknak egyenlő a műkarommal, a póthajjal és a műszempillával, meg a húsz tonna olyan elb*szottul felkent sminkkel... :D

Bocsi, ha valakit is megsértettem, tisztelet a kivételnek, lehet én mozgok rossz körökben, de én ezt tapasztalom a 14-18 éves lányok és fiúk közt.

18L

2011. márc. 25. 17:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Na mert a macskanadrág meg a Mayo Chix a nőiesség csúcspontja...

Szerintem egy nő ápolt, ad magára, van benne tartás (e nélkül igazi NŐ akkor sem leszel, ha megfeszülsz), illemtudó, de nem merev, valamint van benne az a típusú női báj, amitől a pasik padlót fognak.

Véleményem szerint egy igazi nőnek nem kell vakolatot viselnie meg kidobnia mindenét, sőt! Viszont összekeverik az ízléses sminket, és a diszkréten kivágott a ruhákat a ribissel.

2011. márc. 25. 17:32
 7/8 A kérdező kommentje:
16:) köszi a válaszokat
2011. márc. 26. 11:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom hogy a kisugárzáson kívül az öltözködésben ha nőies akarsz lenni,divatos hétköznapi blúz farmerral és csinos topánkával.Általában bézs színe,bronz arany de a fekete szín is közrejátszik.Nem kell öregesnek lenni,csak a te korodnak megfelelően válogasd össze a ruhákat cipőket nőies és ízléses módón.A smink legyen szolíd egyszerű sőt,pár kíegészítővel feldobhatod,a lényeg hogy jól érezd magad benne és a kisugárzásod legyen finom nőies ugyanakkor fiatal és üde.

Remélem jó választ adtam,mert pár nőismerősőm nőiesek és ezt tapasztaltam tőlük.Ha kissé öregesnek tűnik amit leírtam nézz szét divatblogokban a nőies stílus után szerintem van pár jó tippjük,ami hasznos is.

19/L

2011. márc. 26. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!