Mik az alap dolgok 13 évesen?
A Color Trend szempillaspirál oké, nekem is volt, szerettem.
De ha problémás a bőröd, én inkább az Essence Pure Skin Színezett hidratálóját ajánlom, vagy ha minden áron alapozó, akkor egy natúr terméket (Alverde, Cadea Vera, Terra Naturi), az kevésbé roncsolja a bőrt.
Púderből a legjobb a Cadea Vera 2in1. Müllerben tudod beszerezni, kb 700 Ft.
(Alverde van a Dm-ben, Terra Naturi szintén a Müllerben).
13 évesen szerintem teljesen elég egy korrektor+valami színezett ajakápoló, esetleg natúr szájfény. Alkalmakkor plusz egy kis szemceruza, nagyon határesetben szempillaspirál. Másra egyáltalán nincs szükség. Teljesen felesleges alapozóval és púderrel terhelni az arcod ennyi idősen, főleg ilyen ócska minőségűvel, mint a Color Trend. Tényleg csak jóindulatból mondom. Nem vagyok sminkellenes, én is sminkelem magam, de neked még nagyon korai. Majd középsuliban ráérsz elkezdeni kísérletezgetni.
(Ha ajánlhatok konkrét termékeket amik jók és olcsók, akkor vegyél Essence stiftes korrektort (kb. 700 Ft), Lovely Curling Pump Up szempillaspirált (kb. 650 Ft), Essence Long Lasting szemceruzát (szintén 600-700 körül van)).
Ezen az oldalon rá tudsz termékekre keresni, és sok véleményt olvashatsz arról, hogy kinek mennyire váltak be:
23/L
Én inkább az Essence dolgait ajánlanám. A Rossmanban kapható, de egyrészt olcsóbb mint az avon, másrészt sok Essence dolog jobb az avonosaknál. Persze megnézheted akármelyik más drogériás terméket is. Én azért szeretem jobban a drogériásakat, mert sokszor van teszter, amit ki tudsz próbálni, hogy az a szin tényleg jó-e, stb.
Ami szerintem fontos: ajakápoló, télen kézkrém, hogy ne száradjon ki a kezed, alapozó vagy korrektor nem kell, max korrektor, ha nagyon pattanásos vagy, de a pattanásokat előbb kezelni kell (pl. Clean&Clear, vagy Garnier pattanástalanitó) és csak aztán jöhet a smink. Ja, igen, sminklemosó az fontos, azon nem szabad spórolni. szempillaspirál okés, viszont kőpúder minek??
Az én listám igy nézne ki a helyedben: ajakápoló, sminklemosó, szempillaspirál, 1-2 halvány pasztellszinű körömlakk, 1 halvány szájfény, meg egy barna szemceruza.
Ha van kérdésed irj nyugodtan, én foglalkozok sminkes dolgokkal :)
25l
alapozót ne! minek? felesleges. ha van bőrhibád, akkor korrektor. ha pattanásod/mitesszered, akkor kozmetikus/bőrgyógyász.
szempillaspirált nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!