Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mik az alap dolgok 13 évesen?

Rebekkka kérdése:

Mik az alap dolgok 13 évesen?

Figyelt kérdés
Most szeretném beszerezni az alapdolgokat. Persze nem mindennapos sminkelésre csak néha napján. Előttem van az Avon katalógus és éppen nézem, hogy mi mennyi. Én olyan 3000Ft értékben kiválogattam ami szerintem fontos. A Colortrend kollekcióból kiválasztottam egy alapozót, egy korrektort, egy kőpúdert és egy szempillaspirált. Mi kell még ami fontos?

2013. jan. 23. 17:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugye tudod hogy pattanásos bőrre az alapozó csak még több pattanást gyárt? Avontól meg leginkább semmit ne vegyél, mert nagyon károsak a termékei a bőrre, tele vannak vegyi anyagokkal, meg amúgy is... ne támogasd az állatkísérleteiket. A legfontosabb a bőrödnek a megfelelő ápolás, és egészséges életmód. Attól helyrejön. Teafás szappannal moss arcot minden reggel és este, ez nagyon jó pattanásokra. Szempillaspirált használhatsz, de ne avont mert az lepereg napközbe. Inkább vegyél Lovely spirált Rossmannban, olcsó és az egyik legjobb fajta.
2013. jan. 24. 02:37
 12/14 anonim ***** válasza:
57%
pattanásokra sokat segíthet az is ha nem iszol tejet pl meg egészséges kajákat eszel :)
2013. jan. 24. 02:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Istenem mindenki folyamatosan offol ha 13 évesen akar sminkelni és szülei megengedik hát hajrá ! Komolyan mi rossz van ebben nem tudom felfogni! Szerintem ha sminkelni akarsz és gondolom fogsz is akkor ne avonból rendelj nem jók inkább kicsit több pénzért vegyél márkásabb termékeket gondolok :asstor,max faktor , maybeline ,catrice( ez teljesen jó , az ára is , müllerben szoktam látni ezt a márkát). Sok sikert a sminkeléshez tanulj meg szépen sminkelni nézegess videókat youtubon sok van ami jó és használható :)

17/L

2013. jan. 25. 18:07
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.! :D
2013. febr. 2. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!