Bratilla kérdése:
Csúnyának fogok tűnni, ha mostantól nem sminkelem magam?
Figyelt kérdés
Szóval gimnáziumba járok, és eddig még soha nem mentem el teljesen smink nélkül, de most kontaktlencsém lett, és én azzal nem tudok sminkelni. Tudom, hogy lehet, de nekem nem megy, meg érzékeny is a szemem. Szóval... ilyenkor tényleg sokkal csúnyábbnak tűnnek a lányok? Meg nem fogok nagyon rosszul mutatni a többi lány között, akiknek ki van húzva a szemük, meg szempillaspirál, ilyesmik?2013. febr. 1. 22:18
1/6 anonim válasza:
nem feltétlenül. nekem ahhoz, hogy ne nézzek ki vizihullaként kell alapozó púder, pirosító és ajakápoló+szájfény. ezt még kontaktlencse mellett is lehet.
2/6 anonim válasza:
Eleinte szokatlan lesz, de nem azért mert csúnya leszel anélkül :) Olyan mint amikor valaki levágatja a haját (nagy változás nem 1-2 cm) eleinte fura de aztán már jó :)
3/6 anonim válasza:
húzz tussal a felső szempilláid tövéhez egy egész vékony vonalat,sűrűbbnek fognak látszani a szempilláid és a szemedet sem zavarja.:)
(a legkönnyebb zselés,tégelyes tussal és egy tusecsettel)
4/6 anonim válasza:
Ugyan már, dehogy leszel ettől csúnya... Komolyan nekem van egy-két ismerősöm, aki jobban tetszik, ha lemossa a sminkjét. Nem tudom, valahogy olyan klassz természetes, natúr lesz az arca, vagy nem tudom. Amúgy attól még lehetsz ápolt, ha nagyobb hangsúlyt fordítasz a szép bőrre, hajápolásra.
5/6 anonim válasza:
Ez nem igaz, hülyeség. Ha csak a szemed szoktad sminkelni, nem leszel csúnyább. Szerintem ez akkor van, mikor valakinek a bőre nem szép, és lekeni alapozóval, aztán meg elfelejti, és látod, hogy nem is olyan szép a bőre/arca, mint volt. De szemnél szerintem ez nem számít.
6/6 anonim válasza:
Dehogyis, a természetes sokkal szebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!