Miért van az, hogy képeken én csúnyának látom magam, de mások szerint szép vagyok?
Szinte mindig ez van... ritkán is fényképezem magam vagy hagyom, hogy lefényképezzenek, mert utálom visszanézni. A valóságban nagyjából elégedett vagyok magammal, de képeken mintha sokkal rémesebb lenne az egész.
Viszont másoknak meg tetszenek a képek, amikre én rá se merek nézni szinte... O.o
Ezzel mindenki így van..Saját magát mindenki csúnyának tartja(legbelül), csak van, akiket ez nem érdekel és elfogadják a külsejüket. Ha többen mondják akkor próbáld meg elhinni mert nem lehet véletlen.. :D ! Már Én is elfogadtam magam, és semmi problémám nincs a külsőmmel attól függetlenül, hogy azért mégis tudom, hogy sok hibám van! :) De ez tényleg jó kérdés! :D
15/L
Velem is ugyanez van. Élőben sokan dicsérnek, hogy szép vagyok, a tükör előtt nagyjából elégedett vagyok magammal, viszont a fényképeken, főleg, ha más fényképez, nagyon csúnyának látom magam és mindig rossz kedvem lesz, hogy milyen szörnyen nézek ki. Épp ezért nem szeretem, ha fényképeznek. Néha azért sikerül rólam 1-2 tűrhető fénykép is, de sajnos az ritka. :(
Ez van, nem vagyunk fotogének :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!