Miért látom magam csúnyának egy felvételen, ha a tükörben ugyanakkor szépnek látom magam?
Figyelt kérdés
melyik mutat igazat?2009. máj. 26. 20:17
1/6 anonim válasza:
Először is, mert a tükörben pont az arcod tükörképét látod! Ez így elég értelmetlennek tűnik, de... Senkinek sem teljesen szimmetrikus az arca, és ez így természetes; egy teljesen szabályos arc ijesztő, és természetellenes. Viszont a tükörben pont a fordítottját látod a valóságnak:pl ha a bal szemed picit kissebb, és lehelletnyivel lejjebb van, mint jobb, akkor a tükörben názve azt úgy érzékeled, mintha a jobb szemed lenne olyan. És mivel tükörben mindennap látod magad, ezt szokod meg, ez leszel te, és ezt látod szépnek. Videón viszont ennek a fordítottját, a tükörkép tükörképét látod! =) Remélem, h valamennyire érthető voltam... Meg persze a tükörnek "pózolsz", felvételen viszont látod, hogy pl nem húzod ki magad, vagy épp idétlenül léptél stb. Ja, és ijesztő tud lenni, ha hátulról látod magad...
2/6 anonim válasza:
Meg ugye nem biztos, hogy attól, hogy szép vagy, még fotgén is vagy. Ahogy én. Rám is mondják, hogy szép vagyok, de iszonyú a fényképarcom. Nagyon nem tetszem magamnak képen.
4/6 anonim válasza:
Vannak ilyen típusú emberek, valóban.
A valóságban igazán "szépnek" látod őket, aztán jön egy fotó, és kész, vége mindennek. :P
Nekem a barátom azt szokta mondani, hogy nincs két fotó, amin ugyanúgy néznék ki - pedig nem vagyok egy átalakulóművész! Ő azt mondja, ilyen "sok arcom van".
5/6 anonim válasza:
Nem vagy fotogén. Rosszak a fényviszonyok a felvételen és nem is jó minőségű. Mindenki csúnyának látja magát visszanézve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!