Tapasztalataitok alapján melyik piercingetek szúrása fájt a legkevésbé? Könnyen gyógyultak? (Kérlek benneteket, hogy konkrét példákat mondjatok. )
Az inyfek es a nyelv nem faj. A nyelv csak szuras utan, ha elmulik az erzestelenito...na akkor nem kellemes par napig. De inyfekkel szuraskor meg utana sjncs gond. Nem is erezni.
Ezen kivul a szepsegpotty meg a szaj alatt se veszes...egy pillanatra faj csak..
Szemoldokot en nem szerettem...az nekem mkndig kellemetlen volt..de kibirhato.
Amiről be tudok számolni:
Helix: érzéstelenítés nélkül a szúrás picit fáj csak, gyorsan megvan, a gyógyulás hosszabb, de ha vigyázol rá nem lesz gond, ezt tudom ajánlani.
Tragus: érzéstelenítés nélkül sem volt különösebb trauma, kellemetlen a porc vastagsága miatt a szúrás, de ez még annyira sem fájt, mint a helix.
Microdermal: kérj érzéstelenítést lidokain injekcióval! Úgy egyáltalán nem fáj! (egyébként nagyon fáj) A gyógyulás gyors és nem fájdalmas, ha titán ékszerrel csináltatod és vigyázol rá sokáig tudod viselni. :)
Kedves harmadik válaszoló!
Te a nagyon fájós-kategóriába tartozhatsz, és örülök, hogy ilyen válasz is érkezett, hogy tudjam, hogy mi a legrosszabb, amire számíthatok. (Azért remélem, hogy ez az egy hét fájás nekem kimarad...:S)
(Orrpiercing nekem a szúrás után öt percig fájt beszéd közben.:))
Ugyan olyan porc a tragus mint az industrial, mégis a második sokkal jobban fáj... :S
Meghalnék érzéstelenítés nélküli mellpiercing-szúráskor, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!