Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Essence körömlakkról mik a...

Essence körömlakkról mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Leginkább az érdekelne, mennyire tartósak? Mert nekem van egy Astor lakkom ma második napja van fenn és még egy kicsit sem sérült. Viszont sajnos elég csúnya a színpalettája. Az a kettő ami tetszett már megvan. Az essence-nek szépek a színei de érdekelne h mennyire bírják. Köszi!

2012. dec. 19. 16:49
 1/7 anonim ***** válasza:
kenj rá fedőlakkot, mert anélkül egy kalapot sem ér :D
2012. dec. 19. 17:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Essence fedőlakkot? Most akkor a fedőlakk az tartósabb? Meg melyik fedőlakkot? Elég ha rá van írva h fedőlakk? Mert abból is ezer van
2012. dec. 19. 17:04
 3/7 anonim ***** válasza:
:D bármilyen márkájú fedőlakkot rákenhetsz. először lakkozd le a körmeidet a színessel, várd meg, míg megszárad, utána kend rá a fedőlakkot. a fedőlakk általában átlátszó, és rá van írva, hogy fedőlakk.
2012. dec. 19. 17:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Azt vágom :) Csak h az tényleg használ? Mert ez is lakk meg a fedőlakk is lakk, mi a különbség?
2012. dec. 19. 17:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem rengeteg Essence lakkom van/volt, és nagyon szeretem. 2 rétegben szoktam a színt felkenni, majd Essence fedőlakkot teszek rá (Gel-look top coat). Nekem simán egy hétig kibírja a napi mosogatás és házimunka mellett, egyáltalán nem szokott kopni, mindig azért kell újralakkozni, mert egy hét alatt azért lenő valamennyire. Amúgy nem egy nagy beruházás, 500 Ft az új fajta, kipróbálod és meglátod neked beválik-e. :) A körömmatricáik is jók. :D
2012. dec. 19. 17:17
 6/7 anonim ***** válasza:
gondolom más, ellenállóbb anyagok vannak a fedőlakkban. a sima lakk talán 1-2 napig bírja lepattogzás nélkül, egy jó fedőlakkal pedig akár 1 hétig is. nekem másfél hétig fennmaradt így, max kisebb korrekciókat kellett csinálnom
2012. dec. 19. 17:18
 7/7 A kérdező kommentje:
óh köszönöm szépen! Én eddig azért nem vettem top coat-ot mert azt hittem ilyen nagy kamu az egész, csak egy sima átlátszó lakk ami ugyanaz, mint a színes változat! Miket meg nem tudok!
2012. dec. 19. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!