Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tapasztalataitok alapján...

Tapasztalataitok alapján melyik piercingetek szúrása fájt a legkevésbé? Könnyen gyógyultak? (Kérlek benneteket, hogy konkrét példákat mondjatok. )

Figyelt kérdés
Szeretnék még egy (a kevésbé fájdalmasak közé tartozó) piercinget csináltatni. Nézegettem a tragus, industrial, microdermal piercingeket, de nem gondolom, hogy ezek pont abba a körbe tartoznának. (Már van kettő: a köldökömben és az orromban, azok nem fájtak.:))

2013. jan. 7. 20:18
1 2
 11/17 Andiciiii válasza:
100%
Szia! Nekem nyelv piercingem van.. már hat éve, érzéstelenítették és semmi gondom nem volt vele.. nagyon imádom a mai napig! :D December közepén pedig megcsináltattam az industrial-omat, nem érzéstelenítették de kibírható volt,csak még mindig kellemetlen azon az oldalon aludnom.. igaz én is bírom a fájdalmat.. így megérte :D a következő a tragus lesz.. :D szerintem az sem lehet vészes! :D
2013. jan. 21. 20:37
 12/17 A kérdező kommentje:
Én közben letettem a tragusról, meg úgy általában az összesről.:D Nekem alacsony a fájdalomküszöböm, és utálom, mikor gyógyulás közben annyira kell rá vigyázni. Pláne, a tragus több hónap, míg meggyógyul, addig meg nem lehet zenét hallgatni... Szóval, örülök annak, ami van, de nem lesz több.:)
2013. jan. 24. 18:25
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

[link]

most akkor ezek szerint a helix piercing a fülporcpiercing? :DDDD

nemár, nekem a fül"piercingek", nem is számítanak igazi piercingnek, nekem nem fájt, mikor csináltattam.

2013. febr. 9. 13:31
 14/17 anonim válasza:
100%
Tragusom van :) már első este aludtam rajta :) nem fájdalmas ..persze érzi az ember , először kellemetlen érzés a porcnak..de ez hamar elmúlik :)
2013. márc. 2. 08:12
 15/17 anonim válasza:
100%
Volt helix pc-m is ..na , az több hónap volt mire meggyógyult és nem gennyezett és tudtam már rajta aludni..nagyonbb szenvedés volt mint a tragusom !
2013. márc. 2. 08:13
 16/17 A kérdező kommentje:
Annak ellenére, hogy mennyire gyötrelmes a helix gyógyulása, egy csomó mindenkinek van...
2013. márc. 6. 21:44
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van, de egyáltalán nem gyötrelmes a gyógyulása, alig érezni, pedig nekem alacsony a fájdalomküszöböm. :)

Nekem speciel a fülcimpába lőtt lyukak jobban fájtak alapból, mint a porcban.

2013. márc. 6. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!