A sztárok csak a smink hiánya nélkül ilyen rondák vagy azért is mert sok stressz éri őket? (van néhány kép is)
2009. aug. 22. 10:02
51/58 anonim válasza:
19:05 : igen, csak Madonna 51 éves...szeretnék én annyi idősen úgy kinézni mint ő...
52/58 anonim válasza:
még régebben írtad, hogy akkor miért nem modell mind. Azzal is híresek lehetnének...Mondjuk azért, mert azt szeretik, amit csinálnak? xD Pl Rihanna nem biztos h azért énekel, h híres legyen, hanem mert szereti csinálni...istenem, ilyen buta kérdéseket xD
53/58 anonim válasza:
van pár kép, ahol egyátalán nem csúnyák smink nélkül
54/58 anonim válasza:
szerintem csak a sminkelt arcukhoz vagyunk szokva és azért ilyen szokatlan, de szerintem sem csúnyák (nem ragyásak). NEM értem mégis mit vársz tőlük, hogy hétköznap is egyfolytában full sminkeljenek amikor az utcán sétálgatnak. nekik ez jó egyrészt az incognitó miatt, másrészt meg pihen a bőrük ami egy egy sorozat vagy film forgatásán agyonvan kenve a vegyszerektől.
55/58 A kérdező kommentje:
nem, én sem sminkelnék hétköznap ha olyan híres lennék, smink nélkül is lehet valaki szép, csak olyan elhanyagoltnak tűnnek, ehhez csak nem kell smink
2010. aug. 29. 15:49
56/58 anonim válasza:
Ashley Tisdale szép azon a képen.
58/58 anonim válasza:
utolsó elötti képen rihanna hol csúnya???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!