A sztárok csak a smink hiánya nélkül ilyen rondák vagy azért is mert sok stressz éri őket? (van néhány kép is)
engem megdöbbentettek ezek a képek egytől egyig, mert hát nagy a kontraszt a képek között
akartam még valakiről képet mutatni csak nem találom a Jóbarátokból az a szőke csaj, sajna nem nagyon néztem utánna
Nem Phoebe-re gondolsz? (lisa kudrow)
Vagy Reachel?(Jennifer Aniston)
De ezek a nők például sminkbe se gyönyörűek,max helyesek.
A lényeg hogy szarból nem lehet várat építeni.
Lehet ezzel magunkat nyugtatni,hogy óó dehát smink nélkül tök ronda stb.. ha feldobja a sminket,már millió évekkel szebb mint egy olyan nő,aki ugyan küdz a sminkkel,mégse ér a nyomukba.Puszta önámítás és nyugtatás.Nem hiába élnek a testükből..ha belőled kedves kérdező,ki lehet hozni egy Rihanna,Beyonce vagy Tyra szintet,akkor megengedheted magadnak a " de rondák smink nélkül" nőilelket pátyolgató szöveget.
Hidd el,ezeknek a híres embereknek olyan ALAPvonásaik vannak,ami már alapból nem átlagos.Ilyen egy arcszerkezet,szép orr,stb..Ezt nem lehet odafesteni.Korrigálni lehet,hisz sminkes vagyok,de csodákat nem lehet művelni.
mindenkiből csak önmagát lehet kihozni + egy hamis képet
nem vagyok sem Rihanna sem Beyonce, de önmagam vagyok és ha annyi smink lenne rajtam mint rajtuk akkor már valaki más lennék, olyan aki nem vagyok
a sminknek ki kellene emelnie a szép vonásokat nem pedig egy teljesen más embert kreálni
egyébként pedig ez a baj ha valaki sminkeli magát. felállítunk egy mércét és ahhoz próbálunk igazodni, nem csoda ha mára már divat lett az 5 kg smink csak próbáljunk hasonlítani valamelyik hírességre.
ha smink nélkül is szépek akkor minek sminkelik ki őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!