Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A sztárok csak a smink hiánya...

A sztárok csak a smink hiánya nélkül ilyen rondák vagy azért is mert sok stressz éri őket? (van néhány kép is)

2009. aug. 22. 10:02
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem is nagyon szépek ezeken a képeken is!
2009. aug. 22. 11:32
 12/58 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ezeken a képeken is szépek, egyáltalán nem csúnyák smink nélkül se. Nem tudom, te mit tettél le már az asztalra, én 10 éve énekelek színpadon közönség előtt, és nagy munka előzi meg azt a szórakozást, amit a közönség élvez (ha néha strapáltaknak tűnnek a hírességek, ne lepjen meg, az ezért van), szóval úgy gondolom, ha te is elértél már hasonló eredményeket, akkor lesz jogod becsmérelni bármelyiküket, mert akkor már tudod, miből áll az ő eredményeiket rendszeresen hozni, hogy a közönség jól szórakozzon. Addig jobb, ha inkább nem szólsz egy szót se. :-)
2009. aug. 22. 11:48
 13/58 anonim ***** válasza:
79%
hát a többségük smink nélkül is szép sztem de van 1-2 ami megdöbbentett :)
2009. aug. 22. 12:04
 14/58 anonim ***** válasza:
100%
Smink nélkül átlagosak, utca emberének tűnnek. De mi nem ilyennek gondoljuk őket, azt hisszük hogy ők a magánéletben, az utcán is a legszuperebben néznek ki, de nem így van, ezért csalódunk egy nagyot mikor meglátjuk ezeket a képeket. De ha ismeretlen emberek lennének, fel se tűnne hogy "jaj, neki milyen csúnya a bőre"... Akkor nagy a döbbenet ha mellé van téve az agyonsminkelt kép is.
2009. aug. 22. 12:50
 15/58 A kérdező kommentje:

engem megdöbbentettek ezek a képek egytől egyig, mert hát nagy a kontraszt a képek között

akartam még valakiről képet mutatni csak nem találom a Jóbarátokból az a szőke csaj, sajna nem nagyon néztem utánna

2009. aug. 22. 13:12
 16/58 anonim ***** válasza:
63%

Nem Phoebe-re gondolsz? (lisa kudrow)

Vagy Reachel?(Jennifer Aniston)

De ezek a nők például sminkbe se gyönyörűek,max helyesek.

A lényeg hogy szarból nem lehet várat építeni.

Lehet ezzel magunkat nyugtatni,hogy óó dehát smink nélkül tök ronda stb.. ha feldobja a sminket,már millió évekkel szebb mint egy olyan nő,aki ugyan küdz a sminkkel,mégse ér a nyomukba.Puszta önámítás és nyugtatás.Nem hiába élnek a testükből..ha belőled kedves kérdező,ki lehet hozni egy Rihanna,Beyonce vagy Tyra szintet,akkor megengedheted magadnak a " de rondák smink nélkül" nőilelket pátyolgató szöveget.

Hidd el,ezeknek a híres embereknek olyan ALAPvonásaik vannak,ami már alapból nem átlagos.Ilyen egy arcszerkezet,szép orr,stb..Ezt nem lehet odafesteni.Korrigálni lehet,hisz sminkes vagyok,de csodákat nem lehet művelni.

2009. aug. 22. 13:51
 17/58 A kérdező kommentje:

mindenkiből csak önmagát lehet kihozni + egy hamis képet

nem vagyok sem Rihanna sem Beyonce, de önmagam vagyok és ha annyi smink lenne rajtam mint rajtuk akkor már valaki más lennék, olyan aki nem vagyok

a sminknek ki kellene emelnie a szép vonásokat nem pedig egy teljesen más embert kreálni

2009. aug. 22. 14:04
 18/58 anonim ***** válasza:
42%
Kérdező, CSINÁLD UTÁNUK azt, amit ők elértek, és utána majd beszélhetsz, addig nincs hozzá jogod. Tessék, te mit értél el, hányszor álltál közönség előtt vagy kamera előtt életedben, tudod, hogy mennyi munka van egy olyan produkción? Én tudom, szóval ha te ezt mind csak a képernyő előtt ülve a közönség szemével látod, akkor csend a neved.
2009. aug. 22. 14:11
 19/58 A kérdező kommentje:

egyébként pedig ez a baj ha valaki sminkeli magát. felállítunk egy mércét és ahhoz próbálunk igazodni, nem csoda ha mára már divat lett az 5 kg smink csak próbáljunk hasonlítani valamelyik hírességre.

ha smink nélkül is szépek akkor minek sminkelik ki őket?

2009. aug. 22. 14:14
 20/58 A kérdező kommentje:
mindenkinek mást jelent a siker
2009. aug. 22. 14:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!