A sztárok csak a smink hiánya nélkül ilyen rondák vagy azért is mert sok stressz éri őket? (van néhány kép is)
a színház más, ott nagyon sok és sötét színű sminket használnak, hogy messzíről is jól lehessen látni és, hogy megfeleljen a karakternek
egy nőtől nem illik megkérdezni, hogy hány éves
26
sokmindent nem illik,mégis csinálod...
26? 14-nek gondoltalak.Akkor még belefért volna..
Amugy a klippek,mozik is egy "szinház",nem tom feltűnt e. Ott is létrehoznak egy image-t,(szinházban karaktert)amit el kell adni,(színházban elhitetni)és egy klipben nem szerepelhet egy szál miss sporty szájfényben,énekelve hogy : Természetes vagyok.
És még valóban nem beszéltünk a fényekről,egy teljesen más közegről mint a természetes fény.
Ha ezek után se világos,akkor nem tudom.menj,fesd ki magad.
26 évesen komolyabb lehetnél...
A színházban, egy koncerten és a filmezésben ugyanúgy szükség van sminkre. A reflektorok, a kamera... Ne kelljen részletezni, de képzeld el smink nélkül a filmeket, a koncerteket. Ez egy kellék, mint a mikrofon, ahogy már írtam. Még a tévéseket is sminkelik, mielőtt beülnek műsort vezetni, ugyanezért, sőt, a politikusokat is, mielőtt kiállnak. Ha nem hiszed, járj utána. A munka részét képezi, a hétköznapokban nem valószínű, hogy ilyen erős sminket használnak, mint a munkájuk során.
Becsmérelni meg csak azt van jogod, amit te is végzel és tudod, mivel jár, ugyanis csak abba látsz bele olyan szinten, hogy kritizálhass, vagyis hogy lásd, hogy az illető jogosan vagy jogtalanul van ott, ahol. Ezt kívülálló nem tudja megítélni úgy. Én se becsmérlek olyanokat, akiknek a munkájába nem látok bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!